![]() |
Re: Honda Crx DelSol, 1.6 Vtec, 125 cp---prima mea masina
Quote:
|
fara catalizatorul infundat care-i omora motorul normal ca trage mai bine si are cativa cai in plus ...totusi e bine sa-ti faci rost din timp de catalizator nou :-)
|
ti l imprumut eu pe al meu domnu ;) nu e panica al meu e ca si nou
|
Re: '93 - CRX Del Sol EH6 ESi - 1.6 16v VTEC (D16Z6)
Ma tot gandesc sa-mi iau un Civic mai nou, bine as vrea un Type-r, dar nu cred ca ma incadrez in buget, si de asta cred ca pe asta mica o scot la vanzare....ce pret sa-i pun, ca nu prea stiu ?
|
dezertorule :p...
|
Un EP3 dak te chinui gasesti prin DE pe la 12.000 ;)
|
Quote:
so...?, la ce pret s-o bag ? :sad: |
nu stiu ce sa zic... hmmm... eu daca ar fi s-o vand pe foxy la cat am bagat in ea si cat de bine merge acum as cere 6000 euro... asta nu inseamna ca as si primi... la mine are si valoare sentimentala :)
|
am pus eu anunt pentru a mea cu 4500 negociabil pe autovit si nu a sunat nici macar 1 om ca sa intrebe cat mai las...se vand cam greu hondele la noi in tara, mai ales in 2 locuri.
|
e un S2k in TM impecabil, 90k km de vanzare de aproape 2 luni la 14.000 de euro usor negociabil si nimic :(
|
problema est ca numai ala cumpara cine cunoaste, se tem ca intretinerea e scumpa si nu gasesc piese, da comparativ cu anii trecuti incep sa apara
|
intretinerea inseamna ulei,filtre,cauciucuri si benzina ;)
p.s. poti avea orice piesa in 4-6zile |
eu mah gandesc ca masina asta nu ar fi de vanzare ... adica pretul pe care l-ai obtine pe masina nu merita ...
nu o sa iti dea nime 5000 euro pe ea mai ales acuma cu criza asta ... si cand sunt masini bune in jur la 2000 euro cam de prin acelasi an cu a ta. Eu personal cand mi-am luat CRX-u am stiut ca voi fi ultimul ei proprietar. Poate o sa o las mostenire la copil :) |
Quote:
cine vrea o masina sa mearga din A in B...isi ia golf 3 (de exemplu) cine vrea o masina sa mearga din A in B...dar pe lateral isi ia pisica (zic de coupe sau 4 usi,nu cabrio) cine vrea o masina sa mearga din A in B...dar sa ocoleasca prin C D E F....doar pentru ca merge decapotat si cu pletele in vant...isi ia Del Sol :) poate 5000 nu iti iei pe ea...dar 4000 sigur ;) |
baietii vad ca isi iau golf 3 sau bmw ca is ieftine, fetele se baga la polo ca ii mic si unele la opel tigra (aici vb de lume in general nu de pasionati )
ca sa vanda el Del Sol-u cu 4000 o sa mai treaca ceva vreme si poate nici 4000 nu o sa mai ia pe el si apoi o sa stea sa se gandeasca daca merita sa il vanda ... stie oricand ca are o masina foarte buna, foarte frumoasa, masina la care ii stie toate problemele (daca are) stie ca are un potential de invidiat si mai stie ca oricand spiritul sau de om tanar, fara ganduri , fara probleme o sa doreasca libertate, distractie , nebunie ... lucruri pe care aceasta masina i le poate oferii. Si eu sunt constient de faptu ca la un moment dat o sa vina o vreme cand o sa vreau un variant sau un van ... pt familie, utilitate, conteaza acuma cand vine vremea aceea pt fiecare |
| All times are GMT +2. The time now is 11:40. |
- Copyright 2026 4Tuning