Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Poze cu masinile din Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/5088-poze-masinile-oradea.html)

HoricutzWSR 19-05-06 13:20

Re: Poze cu masinile din Oradea....

Quote:

Originally Posted by daflyer_oradea
ala? :)):)):)):))

ala da :))

fiindca acu recent asfaltasera ashtia bulevardu si pe`atunci era doar sapat acolo pe o portiune si sa fiu al dreq de nu p`akol sa bagat bolovanu :))

SoundIdentity 19-05-06 21:39

Quote:

Originally Posted by hori_cutz_tuning
Laci,pune pls ceva poze cu mertzu cobra ala cu "KID TUNING" :) l`am vazut intr`o zi la min pe strada cand era sparta fix in mijloc si a trecut pe`acol si a ras cu spoileru spate pe jos de mama focului am crezut ca acolo il lasa :)

SINCER NU VREAU SA FIU RAU dar acelui mercedes nu ii sta bine spoilere,,,este o masina frumoasa daca e mentinuta in forma originala intretinut bibelou....sper sa nu se supere proprietaru dar aceea masina nu in asa fel se tuningheaza......o suspensie joasa latita in aripi culoare perversa si ceva bari care se muleaza finut si ceva unicat nu ca la masinile sport!!!

daflyer_oradea 20-05-06 10:45

sincer, se poate supara, dar arata ca pasta....

RaZvY_ 20-05-06 11:33

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity
SINCER NU VREAU SA FIU RAU dar acelui mercedes nu ii sta bine spoilere,,,este o masina frumoasa daca e mentinuta in forma originala intretinut bibelou....sper sa nu se supere proprietaru dar aceea masina nu in asa fel se tuningheaza......o suspensie joasa latita in aripi culoare perversa si ceva bari care se muleaza finut si ceva unicat nu ca la masinile sport!!!

Sandu
A trecut dufli pe la tine?

SoundIdentity 20-05-06 21:04

Quote:

Originally Posted by RaZvY_
Sandu
A trecut dufli pe la tine?

mii de multumiri!!!!!!!!1 e super misto angel eyes urile !!!!!!!!!!!!nu sunt fumurii ci negru mat interiru si mai bine ca eu sunt mat si pe capota si pe tavan!!!!!!!!!1mersi mult!!cred ca tre sa te uiti si ptr spate ceva fumurii si discrete!!!!!!astept niste oferte!!!!!!!!!!

Ciky 21-05-06 01:55

is super beton farurile,abia ashtept sa le vad puse pe mashina!

RaZvY_ 21-05-06 11:24

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by SoundIdentity
mii de multumiri!!!!!!!!1 e super misto angel eyes urile !!!!!!!!!!!!nu sunt fumurii ci negru mat interiru si mai bine ca eu sunt mat si pe capota si pe tavan!!!!!!!!!1mersi mult!!cred ca tre sa te uiti si ptr spate ceva fumurii si discrete!!!!!!astept niste oferte!!!!!!!!!!

Ma bucur ca ti-au placut. Iti dau niste linkuri la ceva stopuri, sa imi spui daca iti plac careva :)

http://www.fk-automotive.com/shop/im...es/FKRL315.jpg
http://www.fk-automotive.com/images/...te/FKRL319.jpg
Sunt leduri sau astea mai fumurii...

HoricutzWSR 21-05-06 13:33

Quote:

Originally Posted by daflyer_oradea
sincer, se poate supara, dar arata ca pasta....

chiar ar trebui sa se supere sa nu mai contribuie la "inmultirea" unor astfel de mutanti...oricum slabe sanse sa intre pe forum.4t...oare ce`ar zice aia de la KID de ar vedea :))?

oricum am vazut ca spoileru pus de Laci a rezistat bine la pietre si la asfaltu ala :) GO GO Horguem tuning!!

civic_ex 22-05-06 10:15

Quote:

Originally Posted by slim
stiti ce asi vrea sa vad eu odata. Macar in Romania nu ca in Oradea. Un Ford Mustang GT 500 modelu asta care o aparut acuma. ( 500 CP, motor de 5.4, V8, Supercharger ) :X:X:X carutza viselor mele. Si numa 600.000$ costa :))))) ( poate ii offtopic dar nua .. altundeva chiar nu aveam unde scrie :D )

Cam prost informat baiatu.
Modelul acesta costa PANA in 60mii $
(Si inca nu a aparut Shelby GT 500...mai asteapta pana prin Iulie-August)

Fixius 24-05-06 18:19

stopurile alea sunt de vectra??? pe mine m-ar iteresa niste stopori de vectra din 95 cu led :D ms si bine inteles pretul :D

Ciky 24-05-06 19:38

sunt de polo!

horguemtuning 28-05-06 21:11

Quote:

Originally Posted by hori_cutz_tuning
Laci,pune pls ceva poze cu mertzu cobra ala cu "KID TUNING" :) l`am vazut intr`o zi la min pe strada cand era sparta fix in mijloc si a trecut pe`acol si a ras cu spoileru spate pe jos de mama focului am crezut ca acolo il lasa :)

Mai cat de groasa e facut acela cu tancu il spargi numa !

Ciky 28-05-06 21:44

asha se lucreaza!
apropo,a ieshit bine megane-ul lu' piticu',laci bacsi!

HoricutzWSR 30-05-06 14:33

Quote:

Originally Posted by Ciky
asha se lucreaza!
apropo,a ieshit bine megane-ul lu' piticu',laci bacsi!

...daca e vorba de megane`u 2005 gri cu croame,chiar ca a iesit cool :P...west side powa`

Xender 30-05-06 19:21

Chiar k e frumos Megane'u ala..
L-am tot vazut zilele astea si imi place cum arata!

All times are GMT +2. The time now is 14:42.

- Copyright 2026 4Tuning