![]() |
Re: Siab 2007
Dar voi masini ati vazut?
|
Quote:
s-a sistat vanzarea si la pretul asta in weekend e posibil sa ajunga si numarul 2 la 100.000 2,3,4,5 si 6 sunt momentan doar 50.000 dar se dau rapid, e stocul de rezerve 6 are si sticker ce sa faci... cerere mare si retururi mici |
Acum am venit de la "marele" Siab... exact cum ma asteptam, m-am intors dezamagit de salon. Ce mi-a placut a fost standul unui nou importator Aston Martin, care avea cateva masini superbe, standul Seadoo si asi putea spune standul 4Tuning, care avea expuse doar doua masini, dar masini "adevarate" (chiar daca era un stand minuscul, "in ploaie si vant"). pe langa astea, ar mai fii standurile de accesorii si vopseluri...si cam atat. Parcarea de tot **** (intelegeti voi), spatiul de expozitie f mic... nici nu vreau sa-mi imaginez ce e sambata si duminica acolo.
Si ca un mic offtopic: la drumul de intoarcere am pierdut aproximativ 3 ore, am prins doua bariere, am incercat de doua ori sa intru pe centura si abea a 3a oara am reusit, am intors odata pe centura fiindca coloana era imensa, am mers cu 80-90 km/h prin Pipera cu masina Politiei rutiere chiar in spatele meu (baieti de treaba, mi-au dat voie sa fac stanga de pe centura exact cand s-a pus bariera :lol: si am stat 10 minute lipit de bariera, cu botul masinii la jumatate de metru de calea ferata), la intrarea in Colentina coloana imensa, m-am certat (certat=injuraturi, carne...) cu un tigan nesimtit care depasea coloana pe contrasens, pe linie dubla continua si culmea...tot eu am fost de vina ca nu l-am lasat sa intre la loc in coloana (ce tupeu pe mine sa merg pe banda mea fara sa-l las sa se bage!) si culmea, masina a inceput sa scoata zgomote ciudate de cand am ajuns la Siab: troncane de cate ori iau cate o denivelare sau groapa si cand iau de volan...se simte si in pedala... concluzia: stati acasa si uitati-va la poze pe forum :lol: bafta |
Re: Primele poze cu cateva din atractiile de la SIAB 2007
sexy lucruri s-au intamplat acolo,masiniile sunt bestiale,motoarele la fel....pacat ca io stau prea departe:cry: ....dar poate data viitoare nu o sa pierd:D :D
|
Cateva poze de la SIAB . . . https://forum.4tuning.ro/64-afterdark-racing/2367-poza-filme-etc-partea-afterdark/page-37.html
|
Webcam live de la SIAB - mms://81.12.132.170/Siab2007
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
fetele.......
|
10 Attachment(s)
.....si restul
|
ma duc si eu azi..... cum e cu parcarea acolo.... gasesc locuri ? pe la 5 ajung acolo....
|
Quote:
|
Probabil ca nu ai citi postul meu de mai sus :lol: Aaaa, bafta...cred ca ajungi maine acasa :lol: sau poate ai noroc si la 7-8 se mai elibereaza circulatia (ceea ce nu prea cred).
|
Quote:
|
am fost si eu ieri total dezamagit... 66 Mustang nu mai era .. Shelby la fel .300C nu l`am vazut Opel GTC ala facut misto nu l`am vazut. Buggy... dl clarion la fel .. probabil ca nu m`am uitat eu f atent.. sau le`or fii scos
|
sunt toate masinile acolo, numai ca sunt foarte bine ascunse. trebuie sa te duci dincolo de corturi, in fosta hala metro, in fundu ei cam pe unde era depozitu inainte. Opel Gtc e in coltul cel mai din stanga spate si Shelby in coltul din dreapta spate. Daca nu gasesti treci pe la standu nostru de pe aleea presei si te indrumam. Nu esti singurul care nu le-a gasit ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:35. |
- Copyright 2026 4Tuning