![]() |
Salut.
Supapa EGR pentru un polo 9n din 2002, 1.2 benzina, m-ar interesa daca ai si care ar fi pretul. Mersi. |
Re: comenzi piese auto import - online
Quote:
livrabila in 24 de ore prin curier |
Quote:
As vrea sa aflu mai multe detalii despre supapa. M-ar interesa de la ce firma producatoare este... si daca este aceeasi cu aceea corespunzatoare codului oem 03D131503B. Sper ca nu gresesc. Mersi mult |
Quote:
producator meat&doria ( care de fapt este doar amblator poate fi altceva de ex pierburg sau bosch sau siemens) |
Quote:
|
Quote:
uite prima poza este cea de matiz1-power(full oprion) si poza 2 este cea care are maner cu consola ptr geamuri electrice(de matiz 2), matiz care nu s-a facut la noi decat cateva,asa sa pui problema! bafta multa! |
nu stiu ce nainii are ca nu ma lasa sa incarc poza,....deci asa pui problema, fara manerul ala cu consola de comanda geamuri elecrice nu ma intereseaza ptr ca asa am si eu,ok?
astept ras tau! |
Quote:
m-ai intrebat de fete de usi - ala e pretul PS mie imi par exagerat de scumpe fetele de usi |
Quote:
ms ptr promptitudine!astept raspunsul tau |
Quote:
maine raspuns pt consola acum nu am cu cine sa vorbesc sper sa existe ce vrei tu apropos pozele pe care ai vrut sa le incarci nu sunt:sad: |
Quote:
|
Quote:
|
Simeringuri SKF cu urmatoarele dimensiuni
CR 36X62X7 HMSA10 V CR 42X65X12 HMSA10 V CR 42X65X12 HMS5 V Multumesc |
Quote:
|