![]() |
Re: Multiplic Chei Auto Cu Cip
buna seara,
ma intereseaza daca imi poti multiplica si mie o cheie de fiat punto 2 din 2001; are cip. |
da, se poate
|
un pret te rog!
sa-mi spui daca trebui sa vin cu masina sau poti face dupa cheie. unde ar trebui sa vin sau cum se procedeaza in acest caz? ar fi bine daca ai si in Bucuresti. multumesc, |
va rog daca se poate,am o cunostinta care si-a pierdut singura cheie pe care o avea,cu cip,mai are una dar fara cip,acum intreb si eu ce se poate face si cam cat ar costa cipu + scrierea in calculator/imo si daca se poate face in bucuresti sau judetele limitrofe
masina opel corsa B |
se poate rezolva fara nici o problema
|
Salut,
am o cheie de corsa c din 2006 care are butoanele de la central(doua butoane) foarte uzate, intrebarile mele sunt : 1.daca poti sa-mi muti electronica +chipul intr-o carcasa cu lama tip brigeag? 2.poti prelucra lama de la noua carcasa? 3.daca da la ce pret? |
se poate inlocui carcasa telecomenzii
|
Quote:
Eventual lasa un tel. sa vb. Stima! |
pe varianta originala ,nu
doar daca adaptezi ceva aftermarket iar aftermarket nu folosesc deoarece nu sunt de calitate |
salut,
ma intereseaza daca imi poti face o copie pt o cheie de Opel Astra H din 2005, 1.7 CDTI, cu tot cu cip si comezile de pe cheie? la ce pret? cheia pe care o am acum este fixa, mi-o poti adapta cu una tip briceag? la ce pret? multumesc |
Problema este ca pentru programare cip si telecomanda este nevoie de prezenta masinii
|
Quote:
nu e o problema asta, dar vroiam sa stiu un pret... multumesc mult |
Quote:
Adrian [email protected] 0760942752...multumesc |
pe zona galati este vreun meserias in materie de duplicare chei auto tip briceag?
audi a6 2005 |
Salut,
ma intereseaza asa pentru citroen c3: 1)am o cheie cu cip functionala (tip briceag) cu 2 butoane. ma intereseaza la aceasta sa schimb carcasa (are niste cleme rupte). 2)sa mai achizitionez inca o cheie (tot cu cip indeferent daca este briceag sau normala) se poate? si cat ma costa? |
| All times are GMT +2. The time now is 23:24. |
- Copyright 2026 4Tuning