![]() |
Sau aflam programu politie ,si cand se schimba turele plecam :D
Quote:
|
Re: Poze, filme si discutii de la intalniri
Quote:
Ceva legal nu se poate face atata timp cat este domnul Carciumaru primar (sau poate cine stie :)) ) Locuri inafara orasului sunt o gramada (unde politia romana este mai docila ) , dar la aceste inatalniri sigur apar cei care sunt "drifteri , raceri "de profesie si o sa doreasca sa "se dea" si astfel se duce dracului intalnirea pentru ca apar "Taxiurile" :)) (ne mai intrebam ce au cu noi , pai normal ca au daca nu stam cuminti ) ! |
pai la ce te mai intalanesti daca nu faci si putin show...si acu..daca nu se dadeau ce`i doi... ramaneam cu laudele fiecaruia "uite frate cum face toba mea...frateee yo am chip...bua am filtru sport am 5cp in plus" etc...
|
Locatii pentru intalniri in afara orasului sunt destule. Pentru curse si restul sunt si mai multe. Si acum imi aduc aminte de Cornesti :x... Totusi, o sa incerc luna asta sa il intreb pe domnul primar, sa vedem ce se poate face. Ramane sa vorbesc si cu baietii din clubul de motociclisti, si poate reusim sa o punem de-o legala!
Pana una alta, si eu astept primavara aia odata... |
Quote:
Politia nu poate sa intervina atata timp cat suntem intr-un loc privat DAR pot sa opreasca "participantii" la plecare ! Am observat ca a fost oprit tipul cu bmw-ul care a facut cerculete ...sunt curios pt ce motiv - din cate imi aduc aminte legea spune ca : organul nu poate sa te mai opreasca si dupa sa iti caute un motiv , trebuie sa fi oprit pentru un motiv bine intemeiat ! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Totusi, in primavara - luna Martie o punem de-o intalnire? |
pai prin martie sau poate chiar inceputul lui aprilie ar fi cel mai bine.acum e prea frig sa stam langa masini oricum.stabilim o data toti si pana atunci stam cu ochii in patru si dupa o locatie mai buna.
Quote:
|
Uite, eu in vara asta m-am dat pe la Cornesti cu niste prieteni, si dupa vreo 3 ore de liniute, a aparut un echipat de la politia rutiera din Tg-Jiu, insa nu m-au prins! Deci dupa 3 ore... Probabil telefonase cineva la politie ca se fac curse acolo.
In Martie ar fii perfect sa facem o mega-intalnire, dar sa participam toti forumistii, nu unii acasa la TV si altii cu masinile si motocicletele acolo! ;) Sasha, se aude acolo in spate? |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
buna sasha deci cum ramane cu luna martie?ne bagam la sfarsitul lunii sau dupa paste sa stim k avem caldurica si sa fie bine ce ziceti,tinand cont de conditiile meteo o lasam pe dupa paste?
|
Quote:
|
Nu e frig deloc, aseara am fost cateva masini ;) ,dar cine isi da interesu iese ,cine nu sta acasa la caldurica .
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:24. |
- Copyright 2026 4Tuning