Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Indragostit pana peste cap ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/4749-indragostit-pana-cap.html)

GolfuletzS 05-02-06 20:52

tuningboy daca vrei iti pun o pila :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

kiding sa nu se supere spiri :)

Eugen_TL 05-02-06 21:06

acum cine e off ma? :pistoles: ia zi.... te iei de mine cas off da tu? :D si pile numi trebuie ca ma descurc si singurel :bunch: (asta pt dragutza) :P
si nu ma mai pupa atata .... ca ma ud tot ..

GolfuletzS 05-02-06 21:20

am pus`o am dat de gigolo

Gabi 05-02-06 21:22

Să ne ţii şi pe noi la curent cu evoluţia cuceririi tale, TuningBoy, şi ai grijă să nu te îndrăgosteşti prea rău, că despărţirea e grea şi dureroasă :lol:

spiry_moto 05-02-06 21:45

thnx for the flowers :hug:

Si in legatura cu dragostea...nu-i de noi mai copii...mai avem timp o viata intreaga,,,nu vi-o irositi suferind dupa o fata ( ca am obs ca sunteti baieti sufletisti)...viata e pt a o trai din plin :dance:

va rog sa ma contraziceti dak gresesc cu ceva :)

Eugen_TL 05-02-06 22:09

gabi nu te baga te rog frumos! aici e treaba mea! :chainsaw: ( JOKE) ... cu placere draga.... am o gradina intreaga numai pt tine :lips: :lips: :lips:

Mustang 05-02-06 22:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"spiry_moto\"

Si in legatura cu dragostea...nu-i de noi mai copii...mai avem timp o viata intreaga,,,nu vi-o irositi suferind dupa o fata ( ca am obs ca sunteti baieti sufletisti)...viata e pt a o trai din plin :dance:

corect corect ...

valib 05-02-06 23:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mustang Mach One\"
Quote:

corect corect ...

corect...dar niciodata nu stii cand te loveste in punctu sensibil...si atunci nu mai ai ce face...

needBrain 06-02-06 04:15

deci...spiry...nush de ce dar cred ca in alta viata ai fost barbat

Mustang 06-02-06 07:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"valib\"
Quote:

Originally Posted by \"Mustang Mach One\"
Quote:

corect corect ...

corect...dar niciodata nu stii cand te loveste in punctu sensibil...si atunci nu mai ai ce face...

daca nu stai sa pui la suflet...ti se rupe ;)

d3vilish_lips 06-02-06 09:28

...mustang kam are dreptate copii...dak nu te implici si pui la suflet knd iti zice \"the end\" o sa ti se para k asteptai momentu de o vesnicie si nu o sa fie vreo tragedie :twisted: ...da si dak ai pus te kam duci cu pluta pe campii :roll:

Mustang 06-02-06 09:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"d3vilish_lips\"
...mustang kam are dreptate copii...dak nu te implici si pui la suflet knd iti zice \"the end\" o sa ti se para k asteptai momentu de o vesnicie si nu o sa fie vreo tragedie :twisted: ...da si dak ai pus te kam duci cu pluta pe campii :roll:

mustangu' e cam trecut prin ele :D

EvLSant0S 06-02-06 16:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TuningBoy\"
prezentarea o faci la comunitatea globala 4tuning(undeva mai jos vezi) iar apoi dai la prezentati-va comunitatii vezi tu ca scrie la topic! eu sunt ultimul care mam prezentat! :) Si totodata .. as vrea sa-ti marturisesc ca ... sunt virgin , n-am sarutat in viata mea o fata, si nici macar n-am atins una , insa as fii incantat daca m-ai ajutat, asa cumt te-am ajutat si eu cu ... posturile

omfg .... tuning boy ... asa marturisire ?

va rog frumos ...
sa fie lectie .. invatata si bagata la capshor ..

fara offtopic !
FOLOSITZI PM`ul (adica private mesa....)
ok ? plz .. or else ...
:D

EvLSant0S 06-02-06 16:15

Re:

Quote:

acum cine e off ma? :pistoles: ia zi.... te iei de mine cas off da tu? :D si pile numi trebuie ca ma descurc si singurel :bunch: (asta pt dragutza) :P
si nu ma mai pupa atata .... ca ma ud tot ..

gata ? :) terminam cu offtopicul ? plz
the 2 of you should get a room ! :) or not ..

so ..

spiry ... ai dreptate, imi place cum gandesti ... dar .. cand te loveste ..te loveste .. n-ai ce sa-i mai faci , nu poti decat ... sa .. incerci sa profiti din plin de acele cateva clipe frumoase ,dupa care sa te pregatesti bine bine ptr o aterizare fortzata ...

dupa care sa pui punct si s-o iei de la capat .... incercand sa nu mai faci aceleasi greseli pe care le-ai facut prima oara si bla bla bla bla

nu mai face nimeni offtopic ? nu de alta ,dar ... i`m startin` to like it ...
glumesc, va rog, sper ca atzi inteles, in special ptr cei 2 indragostiti la care adaugam golftuning .. care atunci cand .. incepe o discutie cu spiry , n`o termina .. in .. 2 pagini ..
deci .. use YM ,PM , ETC :)
cheers

Eugen_TL 06-02-06 19:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
Quote:

prezentarea o faci la comunitatea globala 4tuning(undeva mai jos vezi) iar apoi dai la prezentati-va comunitatii vezi tu ca scrie la topic! eu sunt ultimul care mam prezentat! :) Si totodata .. as vrea sa-ti marturisesc ca ... sunt virgin , n-am sarutat in viata mea o fata, si nici macar n-am atins una , insa as fii incantat daca m-ai ajutat, asa cumt te-am ajutat si eu cu ... posturile

omfg .... tuning boy ... asa marturisire ?

va rog frumos ...
sa fie lectie .. invatata si bagata la capshor ..

fara offtopic !
FOLOSITZI PM`ul (adica private mesa....)
ok ? plz .. or else ...
:D

frateeee :)))))))) iar sunt off dar nu ma puteam abtine! ce draq ai vrut sa spui cu:\" eu sunt ultimul care mam prezentat! :) Si totodata .. as vrea sa-ti marturisesc ca ... sunt virgin , n-am sarutat in viata mea o fata, si nici macar n-am atins una , insa as fii incantat daca m-ai ajutat, asa cumt te-am ajutat si eu cu ... posturile [/quote]

omfg .... tuning boy ... asa marturisire ? \" fa-ma sa inteleg te rog neaparat

All times are GMT +2. The time now is 22:27.

- Copyright 2026 4Tuning