![]() |
Re: Targu Neamt
sincer sa fiu hai sa facem alt forum pt cei care se cearta si care nu are stare si are prea multa energie ,ori rezolva problema pe strada ori pe un alt foru special pt jigniri.....aici oamenii discuta si isi spun parerile legate de masini..... Nu e obligat nimeni sa vada cum altii se cearta
|
Quote:
|
Quote:
Si mare dreptate ai cu ce spui ...ar fi mult mai bn asa ! Sper sa se si intample asta si sa dati un exemplu bun de urmat pt alte comunitati mai mici! Succes si ne vedem ;) |
Quote:
|
16eby daca organizati o intalnire noi o sa o onoram cu cea mai mare placere daca nu intervine altceva,mi-ar place sa ne cunoastem mai ales k suntem la inceput...toate cele bune
|
Quote:
|
Quote:
|
mai vorbim in seara asta la intalnire la 8...care veniti....
|
E bn ca este ceva ...cu efort sustinut si cu promovare printre prieteni cu masini si pasionati SE POATE! Asa a fost si la noi!
|
imi pare rau cam am lipsit dar a inceput faculta si de acum cam nasol cu participarea
|
Salut,....asl pls:D
Sunt nou (pe lume) si am dat gresit cu mousul si am ajuns aici...m-am apucat de citit... Poate o sa trec sie eu data viitoare cu Dacia mea 1310 tunata (leduri albastre, ventilator bazar cu 2 viteze, covorase necauciucate, 60 cai frumoshi maxim 61, jante tabla vopsite cu grund, becuri philips, plinul facut...dar o sa ii mai pun pe viitor mai multe ca sa fiti mandri de mine). Pe viitor poate o sa salvam delfini, o sa eliberam porumbeii de pe blocuri si o sa ne dam in cerculete cu volanu. Pe scurt....: salut. |
Quote:
|
Quote:
|
Se inmulteste nr de useri la Tg Neamt , mai aveti putin si aveti sectiunea vostra ;) Succes in continuare!:)
|
Quote:
P.S. - Sa inteleg ca daca imi fac 100000000 de conturi o sa avem sectiunea noastra?:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 13:15. |
- Copyright 2026 4Tuning