![]() |
Re: Bz 88 Cvm
Frumos. Felicitari. Vreau sa te intreb cum ai rezolvat cu capacul de rezervor? Stiu ca e nevoie si de un fel de palnie pentru astea "aero". Ce adaptari ai facut? Nu ies vapori?
|
trebuie sa recunosc ca a iesit bine. dar... culoarea la jante nu prea MERGE...
|
Quote:
|
Arata super ! Frumoasa,spor si multa bafta cu ea.
|
superba masina Syka!:D
nu iti freaca pe fata?nu ar strica niste pasaje si acolo.;) |
Bara spate banuiesc ca nu ramane asa..
|
fratilor cn stie cunoaste (nitoi) eu am vazut pasajele de aproape este lucrata impecabil
tin sa il felicit pe sika shi sa ii urez spor la treaba rupe broscoiu :chainsaw: |
nice nice;)
|
Quote:
Jantele sunt superbe,asemenea si culoarea:-) Vad ca a trebuit sa o ridici putin de spate,ca era mult mai joasa,nu? Subscriu ceea ce au spus si colegii..ca sa fie la linie si toata in ton ar fi trebuit pasaje si la aripile fata,insa si asa arata trasnet:-)8) Multe felicitari:-) |
F frumoasa dacia asta!
frumos lucrate pasajele, gura la rezervor etc! totul e lucrat perfect. nu vreau sa se supere cineva pe mine, dar mie unu nu imi place cum vin triplele ingopate! oricum... FELICITARI propietarului. |
1 Attachment(s)
Frumoasa masina felicitari inca odata:) Scuze pentru calitate precara a pozei:D:oops:
|
frumoasa masina:) si mai frumoase jantele alea negre bv bafta in continuare:)
|
Salutari shi mii de multzumiri tuturor pt aprecieri! Urmeaza shi pasajele pe fatza, spoileru' spate ink nu e terminat, urmeaza scoase shi clapele de pe fatza shi luks-urile, iar jantele vor fi complet albe. deokmdata ramane asha pt k nu dispun de timp... Oriqm sper k nu voi dezamagi pe nimeni... :)
Bogdan, nu am mai inaltzat-o, era pootzin intr-o parte knd am faqt pozele shi poate de aceea se vede asha. E adevarat, s-a mai inaltzat pootzin de la jante... |
Bravo syka! cea mai reusita Dacie din Buzau. ;)
|
Multzam Andule!
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:14. |
- Copyright 2026 4Tuning