![]() |
Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie
3 Attachment(s)
sau.........
|
astea drepta asa la fata nu prea dau bine . incearca ceva cu buza :D
|
io zic k prima poza cu cele cromate cu buza dar sa fie min 9j cu et mic k sa fie buza mare
|
pina la urma ramin la ideea de jante negre cu buza argintie si clar ca o sa fie cit mai late - cele de acum sint 17'' - 9j in spate asa ca sigur nu iau mai inguste
de obicei stiu bine ce vreau dar cu jantele vad ca e foarte greu - nu imi vine sa cred cit m-am gindit si razgindit si v-am stresat si pe voi :D |
2 Attachment(s)
Mie mi se par astea cele mai potrivite...
|
io sunt de parere k jantele negre nu iti pun masina in valoare asa cum ar trebui, dar e masina ta si faci cum crezi u ...
|
Quote:
|
Quote:
Daca vrei exclusivitate in Ro ia din astea Do-Luck :D |
sustin si eu ideea lui MC MATE! late cromate... sau na ..dar negre parca nu prind bine pe masina ... faci cum crezi :D e frumoasa pana acum :)
|
eu is de aceeasi parere ca si piratu! cu alea de M sar incheia proiectul la exterior!Parerea mea..nu vreau sa te superi!Mult succes in continuare!esti prima femeie pe care am vazuto facand ceea ce faci tu...cu adev pasionata!
|
Ce imi place faptul ca nu toti care comenteaza pe aici isi dau seama ca proprietarul este de sex feminin :))
Imi mentin parerea spusa mai demult... ;) Bravo... |
Quote:
|
ms
http://www.m5board.com/photopost/dat...0778Bmwm54.jpg parca astea imi plac cel mai mult - sau ceva de genul asta si cred ca e mai intelept sa ma gindesc la 18'' in ideea ca in urmatorul episod fac ceva cu suspensiile |
ii pregatesc la Mr. CAT citeva surprize - pedale isotta, schimbator si frina de mina matrix si protectie praguri tenzo R - abia astept sa soseasca surprizele
in final am ales si jantele - 18'', j8 in fata si j9 in spate - un design care mie imi place foarte mult dar nu seamana cu jantele clasice bmw :D:D:D |
| All times are GMT +2. The time now is 18:05. |
- Copyright 2026 4Tuning