![]() |
Re: Roman
P.S. sunt si eu aici dar cat timp nu exista discutii in care sa excelez raman OBSERVATOR :D ...CRACIUN FERICIT ROMASCANILOR SI TUTUROR PASIONATILOR sau non pasionatilor de tuning!!! Un an nou plin de impliniri si bucurii
|
Craciun Fericit, La multi ani si tot ce va doriti!!!
Poate anul viitor o sa fie mai bun pt relatia Roman-forum 4tuning :) |
Pe mine mar interesa un kit xenon pt Seicento meu...ai magazin in Roman??? si o lista de preturi poti posta?
|
salutari
o intrebare (de baraj) am si eu. imi poate spune cineva cum il cheama pe fratele fostului campion de karting anania? pt ca stiu ca e din roman si poate voi stiti mai bine |
Quote:
nu stiu cum il cheama pe fratele sau:rolleyes2 , pe el il cheama Razvan, unul dtintre ei are o impreza sti |
il cheama Bogdan,si are si el un subaru(parca:razz:)
|
multumesc frumos pt informatie, m-a rugat cineva(un romascan, culmea) sa-i spun cum il cheama, si evident ca la voi am apelat, ca era singura solutie :)
|
Roman-ul nu mai misca nimic?
|
Romanul e undercover :))....eu singur ce pot sa fac? :D
|
Quote:
|
n'am ce...e mort orasul asta...
|
Quote:
|
Daca va intalneati asa cum v-am spus ..mai multi ...la un moment dat tot apareau oameni care sa va sustina...tre sa si vreti sa faceti ceva;)
|
Man...cu iam spus si lui WRC ;) eu si asa plec la Bucuresti/ Iasi in toamna...si sincer...chiar nu ai cu cine...
|
asta e.... eu is a 11a n'am pemis.... bogdan e a 12a are bacul....
trist:( |
| All times are GMT +2. The time now is 12:55. |
- Copyright 2026 4Tuning