![]() |
Re: Bacalaureat 2007
conteaza
scz.. a inteles gresit un coleg de al meu sry |
inca ceva
in legatura cu subiectele rez la romana kre au fost puse 2 pag mai sus poate sa le puna cineva in pdf? sau sa intre mai multe pagini pe o pagina... k intra 4 pagini d-alea mici de tot pe un a a4 ..si mai intra inca 4..dar nu stiu cum sa fac io asta poate stie cnv din word sau adobe va rog eu puneti rpd daca stie cnv.. |
are cineva subiectele d la partea a III-a de la variantele 30-45?
|
|
ma referam la rezolvari , k tre sa-mi fac nijte copiutze sji n-am gasit pe nicaieri eseurile acelea
|
sunt cu 2-3 pagini mai in spate..e un atasament Romana.rar
|
Quote:
|
salut.... bafta tuturor... vad numai oameni destepti p`aici.. la oral numai note mari. eu anul tercut am dat si la oral nu m-am desc f. bine 8 rom 9 englez. cat despre scris am dat mate romana info si .. logica :P si serios.. afost penal la logica.. nu am invatat nimic..am citit putin inainte sa dau ex. si am laut 8.2 :P cat despre copiat.. s-a putu copia... inca o data bafta multa.
|
stie cineva daca se merita sa ma duc sa caut sa cumpar carticica din aia mica cu comentarii ?
|
depinde kt de mik e cartea... teoretic n-ai voie in sala decat cu buletinu pixu sji legitimatzia,copiutzele sunt mai usor de folosit...
|
e micutza..
|
atunci merge... insa 90% depinde d asistent dak te lasa sa copiezi..
|
mai bine cu un 7 cinstit decat pe furat si dat afara din sala=))) imposibil la prima parte sa nu scrii ceva si la a2a sa o faci perfect! la eseu juma de pagina tot scrii ... ar fi pacat sa te dea afara din ex pt o tampenie:) parerea mea ! mie sincer sa fiu imi este lene sa ma inspir fac ce stiu am lasat pixul si am pelcat ... mai ales ca pe cei din jur nu-i cunosc ca sa stiu daca am ce copia de la ei =)))
|
n-are rost sa vii cu tot felul de copiutze de acasa...mai bine te bazezi pe tine si foarte putin pe cei din jur...multa bafta maine
|
cautai tot centrul craiovei si nu mai gasii carticica din aia
"s-au dat" acum ma apuc de invatat :) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:49. |
- Copyright 2026 4Tuning