![]() |
Re: Masinile din Alba Iulia
5 Attachment(s)
Un Extraordinar Porsche 911 Targa superb poze facute cu telefonul astazi 19.10.08
|
pfuuu, nota 10 !
|
a vazut cineva skyline.ul din alba? duminica noaptea ?
|
eu l-am vazut SKyline`ul cand mergeam La Sibiu Duminica dupamasa pe la 5 ... eram pe la Miercurea Sibiului o trecut pe langa mine .... pff :| mortal sigur vinea de la 4tuning Festival ca am vazut o poza cu el pe akolo ca altu nu cred ca mai este in ROMANIA
|
ala cred ca e singurul in toata europa daca e vorba de ultimul model
|
Nu cred ziceau aia de la top gear ca Englezi siau comandat o gramada....sau se poate mno sa fie singurul din europa :) ca numa ce a aparut
|
in europa nu se lanseaza numai n 2009 ;) cea mai rapdia masina 3.2 sec 100km/h stok 2.8 parca si 420 cp nu stiu exact exact dar ii cam pe aici pe undeva as. masina ii prim tm acuma sau bucuresti.
ti-am vazut masina pe la lic 1 :D de cand ai vandut-o ? bmw -u crx |
iti spun eu ca sunt exemplare in europa
|
se poate, daca ai bani ai mama si tata;) dar in rom e singurul ;)
|
Da...si cu siguranta suntem singurul oras din Romania in care sunt 3 nissanuri gt-r noi noute :)
Pentru cei care nu le-au vazut : sunt la benzinaria Florea Oil, maine le fac poze :) |
oo da :> si eu le-am vazut dar nu am avut timp pt poze :> urmeaza sa le fac si eu
Bafta bogdane :D |
ei baieti ce va spuneam de gt r ? v.ati convins ca sunt ma multe in europa?bafta
|
Quote:
unu o plecat;) |
VORBA PUTINA... POZE VA ROG
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:05. |
- Copyright 2026 4Tuning