![]() |
Re: tapiterie auto
2 Attachment(s)
Quote:
|
Salut. Ma intereseaza preturile pentru retapitarea a 2 plafoane interioare cu material textil negru. Masinile sunt Vw Bora si Honda Accord 2006. Multumesc
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Superoferta !Plafon si stalpi pt. orice model auto cu piele intoarsa Alcantara -350 euro !
|
un pret ptr o cotiera de bmw e36 ... multumesc si un nr de telefon odata cu pretul te rog ...
|
Quote:
|
imi poti spune cat ma costa tapiteria pt o amarata de dacia 1310?
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
sal pt a baga burete intrun scaun sau ce se baga in el pt un golf 3:D
|
Quote:
|
pt un e34 berlina -insertie piele+material(textil-sau ceva mai bun)40%/60% scaune si bancheta spate..+ tetiere..ast pm ms
|
Atentie!!!!! Inselaciune!!!!!!
Va Ia Banii Si Va Veti Scoate Tapiteriile La Anu Si La Multi Ani De La El. Sunt Caz Concret. Am 11 Luni Pentru O Lucrare De 2 Zile........ Am Ramas Fara Bani, Care Reprezentau 75 La Suta Din Lucrare, Pe Care Ia Cerut Ca Avans ( Chipurile Sa Cumpere Materiale)... Iar Din Tapiteriile Duse La El Lipsesc Elemente Pe Care Le-a Pierdut, Iar Cele Recuperate Sunt Nefacute, Chiar Intr-o Stare Mai Proasta Decit Atunci Cind Le-am Dus Lasindu-le Sa Putrezeasca Efectiv Intr-un Colt. Am Insistat De Nenumarate Ori Sa-mi Termine Lucrarea ( Pe Carea Nu A Inceput-o Niciodata) Dar Nu Am Facut Decit Sa Pierd Timp Venind Pina La El Si Dindu-mi Alta Data .... La Care La Fel... Am Mers Degeaba. Am Incercat Sa Termin Pe Cale Amiabila Si Sa Imi Returneze Banii Si Lucrarea..... Dar Ce Sa Vezi : Ca N-are Bani, Ca Are Probleme, ( Exercitiile Cred Ca Le Rezolvase), Ca Sa Vin Alta Data , Adica M-a Plimbat Aproape Un An . DECI MARE ATENTIE. |
cititi tot postul inainte sa-i dati bani ciorii
|
Quote:
|
MAI PINOCHIO ... AI UITAT SA SPECIFICI CA NU MI-AI DAT NICI MACAR UN LEU SI VREI SA-TI FAC MASINA FARA SA PLATESTI MANOPERA !!! UN INTERIOR COMPLET (SCAUNE FATA,BANCHETE SPATE,TETIERE SI FETE DE USI -TAPITAT CU PIELE INTOARSA NATURALA SI STOFA AUTO VW. )COSTA 600 EURO !!! NU 300 EURO !!! ASA CUM VREI TU SA-TI FAC INTERIORUL !!! AI DE ASTEPTAT NU 11 LUNI ,CI 11 ANI (MAI ALES CA MAI JIGNIT FOARTE URAT )!!! CAND O SA PLATESTI CEEA CE VREI SA TI SE FACA LA MASINA TA O SA TE SERVESC ONORABIL LA FEL CUM SERVESC PE ORICINE APELEAZA LA SERVICIILE MELE ! ROG RESPECTUOS MODERATORI CITE-ULUI "4TUNING" SA NU MAI PERMITA ACESTUI PERSONAJ SA JIGNEASCA IN ACEST MOD .
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:58. |
- Copyright 2026 4Tuning