![]() |
Re: lucrari Pro Street tuning
nu am zis ca fac multe copii..dar din moment ce masina nu va fii unicata..inseamna ca au de gand sa mai revanda kitul nu?si pana la urma nu e normal sa se intample asa....daca nu faci profit..la ce muncesti din greu..doar de dragul de a face ceva?
|
Quote:
vreau sa va intreb cati sunt in tara care modifica masini cu modele noi cu concepturi noi???si cine a fost a renunta (ex. kid tuning)in romania inca doar acuma incepe sa se miste piata in domeniu tuning. |
Ce va fi oare peste 10-20 de ani in domeniul tuningului:lol:Nici nu imi pot imagina:shock:;)...
|
Quote:
|
Mi se pare o tziganime sa faci bodykit'uri ale Logan'ului astuia pe banda rulanta ... Pastreaza'l unicat , si il poti folosi la show'uri ;) ...Si vizavi de cat de munca si cu plata , domeniul tuning'ului e una dintre cele mai riscante afaceri ....Si eu sunt doar la inceput , dar incet incet se misca lumea , asa ca nu te plinge ..capu' sus frate si mult succes in continuare
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
iar despre acest logan,eu cred k ti-ai facut o gramada de clienti cu el si multa reclama pana acum (in 3 expozitii in care ai participat cu el) si cred ca o sa mai vina multi clienti dupa ce il vad live (sunt 100% sigur ca cineva care vrea sa-si modifice masina si vede acest logan va venii la tine). numai daca stam sa ne gandim ca in 3 expozitii a luat 5 cupe ar fi un motiv de gandit. |
cum a mai avansat lucrarea??...o foto ceva?:D
|
azi am hotarat !!!din pacate a doaua oara trebuie sa renunt la 4 tuning days .desi sunt convins ca pierd foarte mult din cauza asta ... dar nu vreau sa compromit in nici un fel proiectul vreau sa-l fac odata si bine.
|
Quote:
|
Quote:
|
graba strica treaba....totusi baietii cred ca o sa se descurce indiferent daca merg sau nu
oricum macar sa priviti mergeti nu? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:15. |
- Copyright 2026 4Tuning