![]() |
Re: E12 - 518 modificat de mine
Quote:
|
pai daca am stat de paza stii ca nu refuzam da am fost mort si sincer am uitat ca daca imi aduceam aminte nu era o problema felicitari in continuare
|
Am urmarit de la inceput evolutia masini.
A meritat fiecare banut care l-ai investit. Respect pentru ce faci si bafta! |
eugen ai putea pe jantele alea abbe sa faci niste abtipilduri cu bmw motor sport in culoare rosu si sa le pui pe fiecare janta pe buza exterioara,sa ii cauti o toba smechera de preferabil una cu 2 iesiri foarte largi,ar fi bine sa pui la loc bandourile de pe usi ca arata urat rau asa fara ele,pe buza spoilerului fata sa adaugi un abtipild cu www.4 tuning.ro,si stopurile sa le faci rosii asa cum sunt pe AMD,in rest masina a iesit mult mai bine fata de cum era si ai grija de ea acum chiar arata bine si ai grija mare la detalii pt ele conteaza cel mai mult.........
|
imi place cum a iesit.bravo.
|
Quote:
Quote:
|
mi-a placut masina de la inceput si mai mi-a placut faptul ca ai reusit sa faci treaba buna cu un buget mic.bine ca ai dat jos priza de aer.vopseaua cred ca o poti rezolva cu un polish.
|
3 Attachment(s)
bandouri parca are mihai,ar da mai bine abtipildul ala ,, ,, acolo in buza spoilerului,toba poate pui una mai mare mare mare,si pe jante ar arata asa facute,uite poze facute ca sa iti faci o idee,te astept pe la gaesti.
|
Nu am mai postat dar am mai rezolvat din probleme,detalii:Vopsit nichelajele negre,ulei cutie si cardan(ptr motor nu am bani inca ,oricum are vreo 3000km),motorul merge rotund acum,schimbat bujiile(inca nu am avut bani de njk),interiorul curatat si aspirat.
Probleme ramase:geometria roti neaparat,reglat caseta de directie ca are pitin joc,un maner la usa de pe dreapta fata la interior e rupt(un taran din (...)nu conteaza zona a crezut ca e caruta),montat stropitori,sters chedere cu diluant unde sunt putin gazate,incuietorile de curatat ca sunt vopsite,cheder portbagaj si usile din spate,mutat bateria in spate si pus filtrul de aer original care o sa ma cam chinuie.In sfarsit mult a fost putin a ramas.Sper dupa toate astea sa nu-mi mai cada 1/2 an nimik si incerc sa ma ponderez sa nu o calc ca asa se strica.Are 500km si deocamdata se prezinta bine. |
caseta aia de directie nu stiu ce poti regla la ea , din ce tin minte nu se poate desface. ce nu incerci una cu servo , se monteaza usor .
|
pune niste poze mai calumea cu masina,incearca sa le faci cu soarele in spate ca sa nu iasa intunecate.bafta in continuare.
|
Quote:
Azi i-am pus filtrul de aer original ptr debitmetru deoarece am auzit ca alea sport nu prea sunt bune si zapacesc debitmetrul. M-am chinuit ceva dar a mers si am dat si gaura sa traga aer direct de afara.Am facut alti suporti ptr el si alte furtune.Merge bine si nu f bine ptr ca mai are cate o intrerupere. |
Nu am mai intrat de mult.Masina cicula zi de zi,consuma 14 in oras si merge destul de bine.Mi-au spart hotii din nou masina la Brancoveanu,la orasel,furat mp3 si indoit usa de pe stanga si stricat yala.Am montat alt mp3 si maine vreau sa-i fac alte tampoane la toba si daca am timp si-l gasesc il schimb si pe cel de la deferential.
|
2 Attachment(s)
Si 2 poze de la intalnirea cu bmw-uri din pacate a fost doar unu :(
|
cand se mai tin astfel de intalniri sa ma chemati si pe mine :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:33. |
- Copyright 2026 4Tuning