![]() |
Re: Dacii dragutze/intretinute de prin Ploiesti - discutii
la prima vedere ai zice ca ai dreptate dar daca compari costurile iti spun sincer ca mai mult te costa o dacie decat ori ce opel vw
un exemplu clar corsa 96 imatriculata e doua mi si ceva dacie din 96 de la o mie pana la doua mi si un pic si daca dai o mie pe ea trebuie sa te apuci sa o refaci in totalitate sau daca dai 2 mii bagi lucrurile obisnuite ce pica la dacie din 6 in 6 luni ORCUM cea mai buna masina e cea pe care o ai si poti sa o intreti |
Pt Donu ...aia e vaselina prietene laso dreaq:))Cum sa fie rugina..deci credeam ca se mai pricep uni la masini pe aici dar nici chiar asa de bine:))Hai bafta tie frate:))Mult respect:))
|
Noi ne pricepem la tuning, nu la vaselina! ;)
|
Quote:
In fine asfalt uscat cu bestiile de 60 de cai!;) |
Quote:
:no: |
Bine spus bai bolo...
|
Quote:
TU TREBUIE SA NE CONFIRMI |
sunt foarte putini care chiar isi tin dacia din placere, sa nu intre toti in aceeasi oala. in rest aveti DREPTATE; cartofari, sute de iconite la oglinda, NIKE, BOSS, aia de se fac de cacat mereu :lol:
|
si din cei care isi tin dacia, sunt iar foarte putini cei care baga bani performante.
la BCD: - tinichigeria, chiar avea nevoie de operatii, am scapat de gauri, rugina grosolana, macar pt o perioada de timp, in schimb nu au mai fost bani de vopsea :( - imbunatatiri ale directiei si ale sistemului de franare (tamburi mari pe spate,cilindrii de frana , pe fata placute mai performante,sper ) - arcuri scurtate ( la dacie nu prea ai multe optiuni, ori prin springuire, ori prin taiere si aplatizare) - amortizoare bilstein la care au fost schimate supapele si inlocuit uleiul cu unu de furca pt moto ( aici chiar se simte diferenta, sta chiar bine pe curbe) - evacuarea a fost data jos si s-a lucrat pe acelasi traseu, nefiind bani de Borla ,Sebring sau Magnaflow - ulei bun pt mecanica anilor '80 ( Elf sau Bp) - la motor m-am jucat putin, dar nesemnificativ, motorul de 1.4 dezvoltand doar 62 iepe ( se strang bani pt orizontale webber) , apropo motorul de 1,3 dezvolta doar 52-54cp, deci catusi de putin ma situez mai bine :lol: - exteriorul este acelasi, patratos. am pus doar niste sigurante capota ( nefolositoare de altfel, dar imi plac mie ) semnale albe fata, lucasuri albe, stopuri albe, toate fiind originale Elba - gume, volan, etc sper ca nu v-am plictisit prea rau numai bine |
evacuarea ai facut-o indoind teava,sau sudand coturi peste coturi?
|
nu am pus sudura
|
si unde ai indoit teava ?ca si eu vreau sa fac cat mai ieftin posibil alta evacuare la oltcit
|
da te rog mentioneza unde ai indoit tevile
|
am inteles eu gresit,a pastrat teava veche,dar a pus alte tobe
|
9 Attachment(s)
:arrow::arrow:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:16. |