![]() |
Re: Drobeta Turnu Severin
Quote:
|
Quote:
toata lumea-l stie de ALIN si u vi si ne zici de ALEX.... ma rog, nu mai putin conteza......mai departe nu mai comentez |
Quote:
EU DE AZI INAINTE NU O SA MAI ZIC PREZENT LA INTALNIRILE VOASTRE DE VINEREA.......RAMANETI VOI CU ELE, CA ORICUM IDEEILE MELE NU-S BUNE.... BAFATA..... |
...............................
............................... ............................... linistea dinaintea furtunii :D :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Bwahahahahahaha :evil::twisted: |
Salut la toata lumea :)
Plictiseala aci in TM !:)) am stat 2 ore sa lipesc radiatoru cu poxipol si poxilina :)) =))) Maine seara plec care ne auzim la un suc ??? la o barfa... poate vreo idee noua...ceva...ca vad ca va certati intr-una :))) ! Si acuma nush daca e adevarat sau nu...sau daca e un Zvon...da am auzit ceva.... dee: Bad Boy`s Crew ( BBC) ceva club..sau nush prin sev ... in fine plictiseala...plictiseala...si iar plictiseala... :)) hai Salut la toata lumea... ! :) |
Quote:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Moda anului 2010 : fiecare isi face club auto :shock: |
Ce are DoDo.. :P daca sunt uniti :) si nu fac probleme ;) ...se tzin de treaba ;) eu zic ca nu ar fi rau..... vreau sa vad si eu chiar sunt curios... si daca sunt baieti calumea... creca ma bag si eu ...acu nush plmea...sa vdm :X :) ... ca sincer de NSL... eu nu am atatia bani sa bag in masina... si ai zis ca e fiecare pt el.... asa poate ma mai ajuta si pe mine careva...il mai ajut si eu... si plmea ;) vdm :X :P HAI BFT ALL :)
|
Quote:
nu are nimic ... daca o sa fie baieti buni chiar o sa fie ceva interesant ... iar in legatura cu NSL ... am zis'o si o sa o zic in continuare : astea's regulile clubului .. oricum .. poti face o masina interesanta si cu bani putini ;) dar ... fiecare cu gandurile lui :D |
Quote:
trebuie neaparat sa mutam baraca deoarece s-au pus pe noi(cred k stiti cine)...am fost sanctionat baieteste si avertizat k o sa fim luati k galustele din oala dak nu ne potolim...nu ne mai putem intalnii nici in port deoarece treaba e nasoala rau (sunt o gramada de plangeri impotriva noastra).....vineri mergem toti la un suc baieteste si stam potoliti si discutam si gasim alte locuri pentru posibile intalniri deoarece asa nu se mai poate si sunt satul de amenzi si puncte de penalizare....:oops::cry::cry::oops::???::sad: tigane ai grija k tu esti programat la rar knd te prinde militia si o sa iti faca un cont in banca in care sa depui banii de pe amenda....tranquilo..mergi regulamentar(macar o perioada) eu mi-am facut datoria de prieten si am avertizat pe toata lumea ...acum sa va vad care une bani sa imi platesc si eu amenda :shock::???::lol::lol::lol::rolleyes2:twisted: |
aaaa si era sa uit asta e pt dodo:
STREET RACER 4 EVER & EVER (SAU CEL PUTIN PANA RAMAN FARA BANI DE AMENZI) |
Quote:
bla'bla'bla :rolleyes2 :lol::lol::lol::lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 20:17. |
- Copyright 2026 4Tuning