![]() |
Re: Masini tari in IASI
Quote:
Scuze ca nu am venit la prima intalnire de anu asta... sa-mi fie rusine... La urmatoarea promit ca vin. Sa ne vedem cu gume noi si nearse:lol: |
si apropo eu azi am vazut un m3 alb in centru da il conducea un baiat:D
|
Erau zilele trecute unul albastru si unul alb la OMV in pacurari. Scot un sunet bestial masinutele alea.
|
te pomenesti ca or apartine aceleiasi familii.......
|
aceeasi familie nu cred dar acelasi tip de job :twisted: sau aseamanare intre parinti cred ca da :twisted:
|
3 Attachment(s)
Am vazut azi in parcare la Care si four:lol: Un maseratti Rosu grand turismo. Postez ceva poze facute8)
|
1 Attachment(s)
La pascani....
|
Quote:
Masina asta ia facut-o cadou Prisecaru lui nevastasa din cate stiu, sta in Miroslava si a iesit in Top 300 cel mai bogat om din Iasi, acu cativa ani, are firma CONEX de vopsele si alte cele;) Frumoasa masina! |
Pana acu am vazut in Iasi:
-Lambo Gallardo portocaliu (AZ-AA-75) de germania -Aston Martin DB9 park (in fata la Traian) -Audi TT 2007 -Ferrari F430 -Honda Prelude (una negru sau gri mat super tare) -Toyota Celica -Toyota Supra -Maserati Gransport -Maserati Granturismo -Mercedes cl65 AMG -Mercedes SL 300 -M3-uri multe -Audi A8 W12 (B-XX-WDP) -Hummer H2 -Audi A5,S5 -Audi A4 B8 -Porsche Boxter si multe altele |
Am vazut zilele trecute un Dodge Viper negru:D. Aveam nr de iasi... ceva cu VIP
|
Stiu si eu Viper-ul. L-am vazut parcat pe Pacurari (din mers si nu am apucat sa fac poze) si o data in miscare in Copou. Sunetul e demential cu toate ca ma dau in vant mai degraba dupa sunetul gen Formula1. Acum vreo 2 zile am vazut in fuga un Opel Calibra rosu foarte modificat prin fundatie. Nu am reusit sa vad decat ca are numere de IS. Are cineva detalii?
|
creca a mea era :mrgreen:
glumeam. apropo de calibre...unde a disparut FXR-ul ca nu l-am mai vazut prin is...sau...stie cineva unde poate fi vazut? |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Imi cer mii de scuze pentru calitatea pozelor, dar nu ma asteptam sa prind masina azi. Camera telefonului era in ultimul hal de curatenie :sad:
Later edit: am postat aici pentru ca mie mi se pare stock. Daca masina e modificata rog un moderator sa mute pozele in topicul de rigoare. |
Din cate stiu eu mustangul e editie roush, adica are printre altele si un kit de compresor facut special de roush performance.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:28. |
- Copyright 2026 4Tuning