![]() |
Re: Accidente Rutiere De Pe Raza Judetului Iasi
Quote:
|
Emiliannec nu a vazut omu..scuzal ..
|
eu inteleg ce spui, insa dupa prima mentiune a mea, el a continuat sa "pedaleze" pe varianta ca are dreptate :doh:
|
nu a observat mai sus:P
|
Quote:
|
Acum jumatate de ora a avut loc un accident in Mircea. Din cate am inteles un om s-a dezechilibrat pe trotuar, a cazut cu capul in stranda in fata unei masini care a trecut peste el (cap).
Nu stiu daca omul mai traieste, cert este faptul ca "nu arata prea bine".:confused: Poze nu am, urmeaza sa apara la stiri. |
|
Quote:
|
Nu intra nimeni la puscarie fiindca persoana nu era pe trecere, masina nu avea peste limita legala.
Ceea ce nu imi convine este ca: Te duce la spital sa iti recolteze probe de sange. BA nene daca suflu in alcooltest si apare 0.00 pentru ce naiba sa mai recolteze probe biologice? DA, daca pe alcooltest aparea o cifra pozitiva sunt total deacord. PS: Nu suport sa ma duc in spitale degeaba si sa ma intepe toti fara motiv. Si am un caz in familie care a luat hepatita C din spital de la o perfuzie. Asa ca nu am incredere in spitalele noastre mizerabile. |
intra la omor din culpa !! ii da cu suspendare
|
http://www.bzi.ro/video-foto-un-moto...a-garii-163233
dimineata, cand sa ajung la serviciu. din pacate mi-e prieten. am inteles ca starea lui e ok, posibil sa aiba o fractura de bazin. cand ies de la serviciu voi da o fuga pe la spital. Uff... |
azi iar accident in zona valea lupului - metro, stie cineva ceva ?
|
Habar nu am...
La golfu ala au sarit pungile? :shock: Nu mi se pare asa tare avariata, dar poate a fost socul mare. In legatura cu motociclistul, insanatosire grabnica (sper sa scape intreg) |
stie cineva mai multe despre cum s-a intamplat ?
|
e asa fragil golfu 5 ?abia e atins si au sarit toate airbag-urile...multa sanatate motociclistului...
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:35. |
- Copyright 2026 4Tuning