![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
omule... atata pot zice dsp masina ta... SUPERBAA !!! :dribble: :shock: :shock: :shock: :yikes: :yikes: :yikes: ... SUPERBAA... LASO CU JENTILE DE ARO 10 K II SUPERBAA
|
salut . frumoasa fok . batrnika . ;) bafta in continuare la modificari :d
|
1 Attachment(s)
Multumesc baieti,multumesc..:D
Ma bucur sa vad ca sunt oameni carora le place cum arata masina mea,care ma sustin si-mi urmaresc evolutia..promit ca nu va voi dezamagii;) Parerile voastre sunt f importante pt mine caci astfel imi dau seama daca fac bine ceea ce fac sau nu..:-) Toate ca toate,dar ce trebuie sa-i mai fac cat de curand e sa-i dau jos planetarele si sa le reconditionez ca bat de rup..le-am cam fortat in perioada de probe cu motorul si cutia.. Deasemenea astept sa-mi vina o bara de fata frantuzeasca pe care sa montez tampoanele mari,asa cum am procedat si pe spate. Iata o poza cu tampoanele mari pt bara fata,alaturi de alte maruntsuri pline de istorie..toate provin de pe Dacii frantuzesti de prin anii '70..OLD School Baby:peace: |
super frumos...imi place....
p.s. ce ai facut cu bara care o aveai pe capota din spate ?? de vanzare cumva??? :D |
Quote:
bara de pe capota spate ?????? ce vrei sa zici ,zi si tu in romaneste , ca nu inteleg limba ta |
Apline,eu am inteles la ce s-a referit Villy..a vrut sa spuna eleronul de pe capota portbagaj..nu-i asa Villy?
Si ca raspuns..da,este de vanzare ca eu nu-l mai pun niciodata,dar nu-ti recomand..lasa-ti Dacia fara eleron ca eu cand am realizat cat de aiurea este nu mai stiam cum sa fac sa scap mai repede de el..:shakefist |
De ce nu-ti pui pe ea doua dungi in stilul celor de pe Renault 12 Gordini? de preferabil albastre sau negre, parerea mea.
|
O vezi pe cea din poza de la semnatura?..mai ai putintica rabdare..
|
o faci albastra ?
|
Yeapp...de ce nu?:???:
|
nu stiu am intrebat . e mult de munca pt a schimba culoarea masinii. daca vrei sa faci treaba buna
|
Deocamdata nu mai zic nimic si nu mai fac nimic ca sunt in gaura de bani..:sad:
Cum apare ceva nou va anunt;) Bafta la tunarit tuturor,dar cu bun gust.. |
7 Attachment(s)
Salutare tuturor!
Hai ca intre timp mai mi-am revenit cu finantele si am reusit sa mai achizitionez cateva piese.Unele dintre ele vor fi montate pe masina(in primul rand bara fata cu tampoanele mari) iar altele vor trece la pastrare ca piese de rezerva..ca pt astea batrane tare greu mai gasesti repere originale:sad: M-am gandit sa va arat si voua ultimele achizitii si pana mai fac cateva schimbari la masina sa va prezint o "sedinta foto" comparativa intre cum arata masina mea cand am postat pt prima oara aici si cum arata acum..:!: |
Felicitari, arata mai bine fara eleron pe spate!
|
Merci:-)
Urmeaza ceva interesant si pe fata..inafara de bara si tampoane frantuzesti;) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:12. |
- Copyright 2026 4Tuning