Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Opel tuning (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning.html)
-   -   Opel Tuning : BERTONE TURBO EXTREME (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning/3827-opel-tuning-bertone-turbo-extreme.html)

GTA 03-06-07 05:25

Re: BERTONE TURBO EXTREME

Quote:

Originally Posted by UFOTURBO (Post 929532)
ai avut si tu odata noroc sii o tiii langaaa cam cat o mai tiii asa? sii de ce!?

Pentru ca nu-mi plac cei ce se umfla in pene aiurea .....eu nu m-am laudat ca am nu stiu cate sute de cai ...am spus clar ca am 240CP nu ca altii....nu stiu daca intelegi dar am o avresiune fata de cei care umplu net-ul de galusti doar pentru a-si face reclama....

Ce noroc??...daca masina aia a ta avea 450 CP si 650NM trebuia macar sa recuperezi ceva la Constanta dar tu ti-ai luat 4-5 masini la start si la finish erau 7-8 masini intre noi....asa ca las-o moarta ca nu e cum spui tu...

Toti visati cai putere(verzi) pe pereti.....tu si restul ar trebui sa realizati ca acei cai puter nu cresc peste noapte ........e nevoie de un creier capabil la mijloc.....la orice ora i-ti demostrez ca eu cu 240-250CP pe integrala i-ti dau bataie de cate ori vrei tu.....problema e ca mi-a crapat cutia de transfer dar sunt dispus sa incerc si doar cu fata sa vedem care-i diferenta intre 450CP si 600NM si 240CP si 331NM....oricand doresti sunt disponibil.....

PS.Zi-le alora care-ti luau interviuri la Constanta sa-i intervieveze pe cei care au facut masina(le) nu pe cei care le conduc.....per total parerea me e ca nu contati.....

UFOTURBO 03-06-07 10:26

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 931067)
Pentru ca nu-mi plac cei ce se umfla in pene aiurea .....eu nu m-am laudat ca am nu stiu cate sute de cai ...am spus clar ca am 240CP nu ca altii....nu stiu daca intelegi dar am o avresiune fata de cei care umplu net-ul de galusti doar pentru a-si face reclama....

Ce noroc??...daca masina aia a ta avea 450 CP si 650NM trebuia macar sa recuperezi ceva la Constanta dar tu ti-ai luat 4-5 masini la start si la finish erau 7-8 masini intre noi....asa ca las-o moarta ca nu e cum spui tu...

Toti visati cai putere(verzi) pe pereti.....tu si restul ar trebui sa realizati ca acei cai puter nu cresc peste noapte ........e nevoie de un creier capabil la mijloc.....la orice ora i-ti demostrez ca eu cu 240-250CP pe integrala i-ti dau bataie de cate ori vrei tu.....problema e ca mi-a crapat cutia de transfer dar sunt dispus sa incerc si doar cu fata sa vedem care-i diferenta intre 450CP si 600NM si 240CP si 331NM....oricand doresti sunt disponibil.....

PS.Zi-le alora care-ti luau interviuri la Constanta sa-i intervieveze pe cei care au facut masina(le) nu pe cei care le conduc.....per total parerea me e ca nu contati.....

ce mai zic mi-ai inchis gura
de la 240 de cai ai tai se tot rupe cutia de transfer?

GTA 03-06-07 17:02

Quote:

Originally Posted by UFOTURBO (Post 931128)
ce mai zic mi-ai inchis gura
de la 240 de cai ai tai se tot rupe cutia de transfer?

Ai dreptate.....de fapt masina mea are cel putin 600CP la bataia care ti-ai luat-o....

UFOTURBO 04-06-07 07:12

la orice ora i-ti demostrez ca eu cu 240-250CP pe integrala i-ti dau bataie de cate ori vrei tu.....problema e ca mi-a crapat cutia de transfer dar sunt dispus sa incerc si doar cu fata sa vedem care-i diferenta intre 450CP si 600NM si 240CP si 331NM....oricand doresti sunt disponibil.....pai zii
unde ne vedem?pe ce facem?

canibalu 19-06-07 09:40

GTA...iti cam place sa o arzi cu paru-n ochi...ce sa zic,esti campion absolut nici nu se pune problema,cred ca visezi noapte de noapte cursa aia,te scapi si in pantaloni, ce sa mai este un vis erotic pt tine faptul ca l-ai facut pe Dragos dintr-o intamplare...dar asta e,omu a spus care a fost motivul....iar tu in continuare o dai in sprite ;)

GTA 20-06-07 01:40

Quote:

Originally Posted by canibalu (Post 955425)
GTA...iti cam place sa o arzi cu paru-n ochi...ce sa zic,esti campion absolut nici nu se pune problema,cred ca visezi noapte de noapte cursa aia,te scapi si in pantaloni, ce sa mai este un vis erotic pt tine faptul ca l-ai facut pe Dragos dintr-o intamplare...dar asta e,omu a spus care a fost motivul....iar tu in continuare o dai in sprite ;)

O sa incerc sa nu te bag in seama....momentan....

PS. Pentru alte comentarii stupide astept PM.

canibalu 22-06-07 18:06

De ce .....momentan???

UFOTURBO 02-08-07 21:44

Quote:

Originally Posted by canibalu (Post 961788)
De ce .....momentan???

CARE E TREBA IN VACANTA ,,,,,,,???????????

oldtudorhand 18-08-07 12:28

Buna, as avea si eu o simpla intrebare, cu care sincer nu as vrea sa nasc polemici si insulte din nou pe aici!! ;) Cum se face ca de atata timp nu s-a reusit rezolva problema punerii puterii pe sosea la aceasta masina?! Este doar o curiozitate, sa nu ma omorati va rog!! Bafta in continuare cu masina(care e o bijuterie apropo ;) ) si spor la treaba!! :)

UFOTURBO 11-09-07 17:06

Quote:

Originally Posted by oldtudorhand (Post 1052958)
Buna, as avea si eu o simpla intrebare, cu care sincer nu as vrea sa nasc polemici si insulte din nou pe aici!! ;) Cum se face ca de atata timp nu s-a reusit rezolva problema punerii puterii pe sosea la aceasta masina?! Este doar o curiozitate, sa nu ma omorati va rog!! Bafta in continuare cu masina(care e o bijuterie apropo ;) ) si spor la treaba!! :)

sa rezolvat
e tot ce poate o tractiune fata.

skoda boy 14-09-07 17:44

E bomba masina...dar raman fan calibra...bv GTA !!Respect

skoda boy 14-09-07 17:47

Si apropo....canibalule mai tine-ti gura...ai vreun bugatti vayron de vorbesti de altii????dute tare

canibalu 19-09-07 12:25

Nu,dar pot avea oricum o masina mult mai tare decat o Skoda Octavia trend 2007(gri satin) asa ca daca esti vreun smardoi cu fusta cum te dai....propun sa iti vezi de skodita ta ....

canibalu 19-09-07 12:30

Eu zic sa nu ne mai certam aiuea....

UFOTURBO 29-09-07 17:47

Quote:

Originally Posted by UFOTURBO (Post 1094201)
sa rezolvat
e tot ce poate o tractiune fata.

SA MAI PUS UN GADGET
LAUNCH CONTROL SI TC RACING

All times are GMT +2. The time now is 16:09.

- Copyright 2026 4Tuning