![]() |
Re: Skoda RS TFSI by DimSport
@zyx ... domnu u ti-ai mai facut ceva modif de cand ne-am dat noi ????a trecut ceva vreme din vara :))) vine sezonul si trebuie sa -mi scot si eu masina la "iarba verde"
@yoda... stiu ca singura data cand ne-am dat noi am cazut de acord ca nu e ceva concludent . cand iti scoti masina vreau sa ne dam ..concludent :)) bafta ! |
salut yoda.am inteles ca incerci un unichip.succes si asteptam concluzii daca se poate si este gata masina.chiar sunt f curios.nu vreau sa mai avem discutii in contradictoriu poate doar constructive.imi cer scuze public aici pt tot ce am zis urat sau nefondat.te salut
|
@byg'u - da, mi-am mai facut, mi-am pus un soft mai domol :) Si, te-am intrebat si eu cam acelasi lucru de ceva timp... https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/14987-ford-focus-st-vs-vw-golf-gti/page-53.html
|
Quote:
dar nu inteleg ceva...de unde ai inteles ca incerc cu unichip?! :shock: unichipul a fost montat si inca este DOAR pentru a monitoriza EXACT parametrii legati de buna functionare a motorului.cu vagcomul esti oarecum limitat deoarece tot ce vezi trece PRIMA data prin ecu.cu unichipul ne-am legat DIRECT la cativa senzori inclusiv clapeta.o sa fii surprins sa vezi ce balarii face clapeta, avansul, loadul sau presiunea.EXACT CUM II SPUNEAM SI LUI ALBUSH SUNT CONVINS CA NIMENI NU FACE UN SOFT CORECT PT ACEST TFSI.atata timp cat mergi cu un soft normal ecu-ul face corectiile de rigoare a.i. sa nu strice motorul chiar daca softul e prost.cu cat vrei mai mult aceste corectii nu mai sunt facute treptat ci brusc si putin aberant, de genul inchiderii clapetei. stiu ca vei spune ca exista o minune de soft facuta de unu', in special, care merge beton. nu ma mai obosesc sa conving pe nimeni de nimic.doar atat spun ca in momentul in care masina mea este reglata cum vrem noi linistit te astept cu acel k 04.bafta si sper sa-i dam de cap cat mai repede!;) |
Quote:
|
Yoda ... user tau apara ca fiind ... banned ! WHY ?
|
De curiozitate cine la banat si de ce?
|
cred ca are ceva de-a face cu asta:
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...54#post1531054 dar culmea e ca doar el a primit ceva... |
Si uite asa ti se pune pata si te intrebi cine si ce a fumat de a lasat pe aproape oricine cu drept de ban pe forumul asta ....
|
multumesc pentru sustinere.datorita unor prieteni bine intentionati si a faptului ca nu am aberat sau injurat pe nimeni banul a fost scos! ;)
la mai mare! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
da :P nu am vaz eu.....vopsea :lol:. o sa povestim cand ne-om intalnii;) |
Quote:
|
inainte de a inchide acest topic vreau sa va spun ca am incercat f mult in decursul celor 2 ani de cand am avut masina.rezultate am avut si bune si rele dar toate cumulat au dus doar la un singur raspuns.... am vandut masina.
vreau sa multumesc in special lui Ceky pentru tot sprijinul dat indiferent de ora, zi, noapte, duminica sau joi.masina a fost in topul tfsi-urilor o perioada buna de timp si ma consider (si nu numai eu)un deschizator de drum pentru modificarea acestor motoare. ultima data masina a scos 275 cp si 411 Nm pe dyno la Florin la Master tuner, prilej cu care il rog sa posteze acel grafic cat si comentariile lui vis-a-vis de aceasta masina.mentionez ca aceasta putere a facut-o cu presiune de 1,5 bari constant pana aproape de capat unde niciodata nu a cazut sub 1 bar!cu turbina stoc K03!!! multumesc prietenilor care au fost alaturi de mine la acest proiect respectiv: Ceky, George OPC-Gollum, Doc, Florin Master Tuner, Czr, Pepy, Ilie BAUBAU, Emil si tovarasilor de "suferinta" cu motoare asemanatoare :Andrei Djorkaeff, Soava, Adi Cupra Galbena. de asemenea multumesc si competitorilor si in special dusmanilor ce au reusit sa condimenteze aceasta perioada si tuturor le transmit multa bafta si atata timp cat la Master Tuner pe dyno nu o sa scoata nimeni mai mult de cei 275 cp/411 Nm masina RAMANE IN TOP! voi reveni sper curand cu o noua masina muult mai potrivita acestui hobby. cu stima si pace tuturor! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:22. |
- Copyright 2026 4Tuning