Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LifeStyle & (I)legale & intalniri (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri.html)
-   -   fete la cursele ilegale (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/37-fete-cursele-ilegale.html)

Gabi 25-05-04 19:40

S-a ajuns prea departe...

aicad 25-05-04 20:01

:twisted: :twisted: :2gun: :chainsaw: :pistoles: :bat: :pistoles: :twisted:

Hondarul 25-05-04 21:35

Femei, barbati, pensionari, copii, sugari... turnatori pot fi mai multi... Hai sa nu ne luam de femei... Tot asa de bine pot opri si niste baieti de cartier mai slabi de ingeri care la aparitia carnetului spun tot de-a fir a par. Noname, nu ai dat un exemplu prea bun...

tekno 25-05-04 21:51

mmmdeah... decat deashtia mai bine fara... intr-un final sper sa ramanem la maxim vreo 10-15 mashini pe noapte shi sa fie oameni de incredere ca asha la gramada nu mai merge...

zip 26-05-04 20:35

tekno...da u ce ai cu fetele...??? ai cumva bucurii la sexul tare???? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :pelvic_th

zip 27-05-04 18:08

hai tekno ia zii sau tzie frica sa recunosti??? :?: :?: :?:

tekno 27-05-04 19:05

lol
nu am raspuns ca nu ama vut net... bucurii la sexul tare ama tunci cand e sexul meu shi e cu o femeie :lol: :lol: :lol: ma enerveaza pt ca 99% dintre ele is nishte proaste... shi tocmai alea 99% vin la curse...

n0namee 27-05-04 19:20

:shock: bah Hondare ... nu este chiar asa ... nimeni nu zice ca baietii nu toarna ... da eu unul daca ma toarna unul a doua zi ma duc si vorbesc cu cu el :bat: ... cu o fata ce sa ii faci mah? si poate tekno cand a zis ca nu vrea \"femei\" la curse ... poate nu se referea numai strict la genul feminin! daca intelegeti ce vreau sa zic!

Marian20 27-05-04 20:17

mey cand spui femeie te gandesti imediat la probleme si obligatii... asa ca eu nu prea as vrea sa vad fete pe la curse din cauza asta... ce probleme ar putea sa apara la curse? pai orice problema ar apare este grav... corect? u cand plecam la curse lasam problemele acasa ca era mai sigur... nu trebuie sa te gandesti bai de unde imi iau eu acum cand vine garda femeia daca e proasta si se duce in alt loc decat am lasat-o eu ca sa vada mai bine? ... da stiu si o sa-mi spuneti pai o lasi acolo si te intorci dupa ea? pai cum dreaq sa o las acolo si sa ma intorc dupa o ora sa-mi faca capu patrat ca a inghetat sau ca nu stiu ce dreaq s-a intamplat? in orice parte as lua-o tot probleme inseamna... asa ca mai lasati voi fetele in pace ca sincer cand ma dau eu nu am timp sa ma uit la femeile de pe marginea drumului pt ca sunt prea concentrat la altceva... daca sunt femei acolo oricum nu am timp sa ma uit la ele nici de pe margine pt ca daca vin la curse vin sa ma uit si sa ma dau... nu ies la agatzat... asta o poti face foarte usor pe magheru sau intr-un club... nu trebuie sa risti un dosar penal ca sa agatzi o femeie... asa ca lasati-le sa doarma seara cand aveti planuri mari ca in somn nu fac probleme la nimeni.... poate doar patului daca sunt pe stop si au uitat sa-si puna tampon :lol:

yonutz 27-05-04 21:00

da am fratizilor decat turnatori si fraieri mai bine vin cateva femei :?

EvLSant0S 28-05-04 15:00

asa e... sunt 100% de ACCORD (:P hondare) cu tine.... dar sa fie ori de treaba , ORI SUPER BUNE , ori amandoua :)

B|shOp-VR6 28-05-04 15:07

Eu am venit cu ea... dar nu o sa mai vin ca poate cine stie... ne toarna la politie... :D Poate o dau jos din masina sa ma dau si ea fuge repede la garda si suna sa vina sa ne prinda... si ce fac.. imi pierd permisul, nu?

Fiti bah serios cu femeile voastre... dak ele ar fi turnatoarele ar fi prea bine... k doar stim ca nu prea le duc capul... (misoginismul din mine)

EvLSant0S 28-05-04 15:14

mda... si o mica completare ... :P ea face parte din sectiunea aia cu \"amandoua\" si buna si de treaba :P :P :P :P :D

tekno 28-05-04 15:20

mah omule... sa itzi zic pe lung... noi am blocat o strada... in ambele capete aveam oameni cu statzii.. ii lasam pe baietzi sa se dea... iar daca din vreun sens veneau mashini ii opream... shi dupa ce treceau anoshtrii ii lasam sa ishi continue drumu... in seara cu pricina a venit o femeie... cu o dacie... am tzinut-o sus pana s-au tras doi... apoi am lasat-o sa ishi continue drumu... cand a trecut pe langa noi in celalalt capat unde erau stranse toate mashinile un cretin.... figurant... a inceput sa urle la ea... intre timp a aparut politzia... & restu e istorie...
saptamana trecuta un preiten a vorbit cu un politzist... shi ala i-a zis ca tipa respectiva... s-a dus la prima benzinarie shi a sunat deacolo politzia shi i-a trimis pe noi... cum **** mea sa nu fi nervos pe femei shi pe figurantzi...

aicad 28-05-04 15:24

1. Aia care vin cu fetele vin sa arate ce femei au!
2. Alea care vin, vin ca sa aiba ce sa barfeasca cu celelate fete!
3. Si mai vin unii cu femeile la curse ca sa se dea mari.
4. Si fffff rar mai e cate o gagica care chiar are in sange sofatul.
5. Si mai vin gagici care vin sa isi arate masina.
6. restul :)

Asta e parerea ta aicad :P , ti-as recomanda sa stergi postul ptr ca o sa starneasca destule discutii mult prea aprinse ...... e alegerea ta...

All times are GMT +2. The time now is 15:12.

- Copyright 2026 4Tuning