![]() |
Re: tot eu dar cu alta dacie :P
De acord !
|
bine...bine..daca spunetzi voi ;) asa ii atunci
|
Sper ca nu ai de gand sa pui angel eyes-urile alea pe farurile care sunt acum pe masina , nu?
Angel Eyes se identifica cel mai mult cu BMW, cum pe capota ta scrie DACIA cred ca stii unde bat. Nu mai puneti pe masini elemente care nu isi au locul acolo doar de dragul de a pune pe masina. Prietenul tau si-a pus TERMOMETRU cu look de TUROMETRU!!! Ce naiba... crezi ca nu existau variante mai finute? si mai elegante? EH ... el a vrut RACE LOOK n-ai ce sa-i faci. Incercati sa va abtineti de la toate prostiile astea. |
bine razak.,....io oricum vreau sa le pun...astazi montez angel eyes-urile pe faruri noi...poze mai diseara :-h
|
pentru cine il intereseaza..pt restul...nimik
|
Frate e masina ta....daca vrei sa iti pui in ea aragaz si butelie ...puneti ....baietii iti dau un sfat...daca vrei sa arate bine....tu ai cerut parerea lor.....asa k daca vrei sa o faci cum vrei tu ...asculta ce zic ei dar fa k tine......
Nu ei merg cu masina aia...ci tu ....fao cum vrei tu ...si cum crezi tu k arata cel mai bine..... Succes |
Quote:
|
Quote:
Eu zic sa le pui si dc tie o sa-ti placa cum iese la pastrezi. |
Pana nu incerci sa vezi cum vin...nu vad de ce nu leai pune...oricum...de unde leai luat....? Se potrivesc si la nova...? Intre ce preturi variaza..??
|
eu le-am luat dintr-un tuning shop...la un pretz de 950 de mii...is 4 bucatzi...2 mici shi 2 mari...shi is universale ;)
|
Merci man :D ...am si eu o idee asa cam la ce pret sunt....
succes |
ms....inercarea de astazi de am monta angelurile....o eshuat...ca desteptul de sudor....mi-o sudat greshit ramele de la faruri...shi nu se potrivesk...farul intra ...dar semnalizatorul nu vrea.... :((
|
poate era beat:)
|
poate....am reushit sa montez angel eyes-urile...am pus farurile.....am pus folie pe luneta shi am montat cele 4 geamuri infoliate :D revin mai diseara cu poze:D
|
deabea astept sa vad cum dau "ochi de injer" :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:36. |
- Copyright 2026 4Tuning