![]() |
Re: Singurul Drifter profesionist roman este membru 4Tuning si presedintele Asociatie
Quote:
Pt ca de fapt a fost o zi de practice transformata ad hoc intr-un contest nu au fost prestabilite premii, dar Dunlop ma prmiat cu un set de gume all around si cu promisiunea unei sponsorizari :D |
Re: Singurul Drifter profesionist roman este membru 4Tuning si presedintele Asociatie
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Din pacate asa e ... mai ales ca se mai adauga un Nissan S14 preparat pt D1 in japonia :D Partea cea mai proasta e ca nu pot sa vand niciuna :)) .... |
Quote:
:lol: P.S. Cand iti vine S14-le? Sper ca dai o tura si prin Cluj 8) |
Se poate, sincere felicitari ! Tot respectul din partea mea, sper ca o data sa pot face un mic twin cu tine ! Bafta pe viitor !
|
sunt nou prin forumul 4tuning si am dat peste tema asta. ce sa zic...se pare ca si noi romanii suntem in stare de asa ceva. tot respectul pt tengu...omu asta stie ce vrea. sper sa mai auzim d oameni ca el.
|
Tot respectul si toata admiratia din partea mea,toata stima,ne bucuram ca un ROMAN ne reprezinta
sa auzim de bine.... |
TENGU - Project Drift Romania - 200sx S14 - D1 DORIKON
D1 DORIKON, STREETLEGAL Japan Import
Las imaginea sa vorbeasca de la sine Zilele sunt numarate pana ajunge in portul CT http://i3.tinypic.com/33tjho3.jpg |
Re: Project Drift Johannesburg - RX7 type R FD3
Proiectul RX7 special Drift a fost mutat pe aceasta sectiune , insa masina nu mai e in proprietatea lui Tengu (bineinteles din cauza noilor proiecte) ! Pasii inspre construirea unei masini de drift ii gasiti cu cateva pagini in urma !
|
Re: Project Drift Romania - S14 - D1 DORIKON
Prevad ca multi o sa doarma in portul CT dupa ce vad poza asta...:D
Frumoasa masina, si sunt sigur ca va fi si unicata in romania. |
Re: Project Drift Romania - Mazda Rx7 FD3S
Un proiect care v-a capata din ce in ce mai multa atentie !
Se urmareste participarea la competitiile europene ... Tnegule noi iti tinem pumnii! |
Re: Project Drift Romania - 200sx S14 - D1 DORIKON
Superb exemplarul.Abia ast sa vad poze cu el in actiune.Singurul lucru ce nu imi place sunt jantele
|
Re: Project Drift Romania - 200sx S14 - D1 DORIKON
sunt jante speciale de drift
frumusetea e mai putin importanta |
| All times are GMT +2. The time now is 10:16. |
- Copyright 2026 4Tuning