![]() |
Re: Cum sa NU te comporti cu o femeie/Ce ne face pe noi ,sa uram barbatii?
si atunci ce-i de facut ?
ca nu cred ca potzi sa tzi langa tine pentru o perioada mai lunga o persoana fatza de care nu ai sentimente ... bineinteles ca o vrei pe aia de care te-ai indragosit ... eu sper sa fie bine odata ... |
Decat sa tin langa mine o persoana pentru care nu simt nimic, prefer sa nu mai am pe nimeni langa mine si punct...
|
Eu prefer sa tin pe cineva langa mine, desi nu tin la ea ... decat ca imi place.
Da ... sunt un porc ... si ce ? Macar ai cu cine iesi, te poate scoate din stari cretine, ai cu cine sa intretii o relatie ... Bea ... gresesc cumva ? |
Quote:
Bine, respectivele, puse la punct din timp, si-au bagat oarecum mintile in cap, dar totusi situatia mi se pare anormala. |
Quote:
Suntem de vina ca suntem barbati si ca avem scula ? |
nu gabi...treaba functioneaza invers...ptr k femeia sa fie capabila sa nu pedepseasca toti barbatii ptr greselile facute d porcii intilniti d ea,trebuie sa aiba o rationalitate pusa bine la puct.iar noi,am reusit sa ne intelegem deja k asa ceva totusi nu poti sa-i ceri unei d-soare d 20 d ani...
in cazul in kre totusi da semne k gindeste...fugi rpd la biserica...si multumeste-i sefului d sus...si tine d ea,cit pot tu d tare!:-) |
Quote:
|
Quote:
|
sau poate e buna de fuck ;)
si d'aia o tin ;) ca vreau eu sa fiu baiatu' rau ;) iubirea cu sila nu exista, la fel cum nu poti manca daca nu ti-e foame si nici pofta ;) |
Quote:
|
De unde stii tu asta ?
Nu ma cunosti. Daca nu imi place ceva la ea, nu imi place si pace ... Pot gasi 54382638761947836 de calitati, daca are acel ceva care ma indeparteaza de ea ... nu imi place ! Si o tin numai de satisfactie. |
Quote:
da` asta nu inseamna sa cauti acum tu defectele fetei :( |
Daca nu gasesc nimic care sa imi displaca, atunci imi place. ;)
Nu ti se pare normal ? |
Quote:
|
am 2 kestii d zis :
1 daca deja stii sa zici dc iubesti o persoana..nici nu o iubesti intr-adevar... 2 de obicei barbatii sunt mai pierduti daca sunt singuri,si din cauza asta sunt mai dispusi sa faca compromisuri...;) |
| All times are GMT +2. The time now is 12:07. |
- Copyright 2026 4Tuning