![]() |
Re: AG 89 COT... Pitesti!!!...
Quote:
|
3 Attachment(s)
New picture!... :lol:
|
E misto masina...dar stii care e treaba si multi se ataca...k e unica...asa k tineo tot asa k esti pe calea cea buna....uitate la o poza de atunci de cand ai cumparato si uitate la una de acuma si ai sa vezi o alta nova...parerea mea....mult mai frumoasa si mai dichisita....sa ai bafta in continuare si toate cele bune si lasa viteza k inca suntem incepatori...:P
|
bv CocoT masina este dragutza,respect pt munk depusa,sper sa ii mai aduci si ei unele modificari k sa se bucure d ele cum te bucuri u d ea poate intr-o buna zi o sa te despartzi d ea si o sa itzi ei o alta bijuterie mai nervoasa .......,mult respect pt u si pt mashina sa avetzi mare grija unu d altu:P
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Frumoasa masina,semalul de pe aripa mi se pare cam mare ;)
Recomand ceva mai mic Ti-as recomanda niste oglinzi cu semnal :D |
Oglinzi cu semnal oglinzi fara semnal la ce te ajuta...mai bine unele electrice si heliomate si cu asta basta...le faci o instalatie electrica aparte si cu asta basta nu ai treaba...diferenta se face iarna....dacia tot dacie e.....asa k semnalu nu te ajuta sa le dezaburesti mai repede.....asa k eu nu ii sugerez oglinzi cu semnal...sia luat semnalul de pe aripa mai mare k sa nu isi ia oglinzi cu semnal...priceput...:P ...tineo tot asa cocot k esti tare :D ;)
|
Faina masinutza.
PS:Cat ai dat p semnalizari? |
Quote:
|
Quote:
|
sunt pe leduri ?
|
Quote:
|
nu te potolesti deloc ,super jantele.
|
Quote:
|
Azi am schimbat semnalele de pe aripi cu unele de SuperNova (albe)... Revin cu poze!...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:36. |
- Copyright 2026 4Tuning