![]() |
Re: dacia mea. b.......
5 Attachment(s)
Bossule eu tias sugera sa o faci rosu cu negru este cea mai buna combinatie de culori si arata si bine pe acest tip de dacie:lol:
Acuma am pus doar poza cu cealalta dacie amea caree defapt e a lu fratemiu (ma pot lauda cu tobele modificate den galerie:D ) Catdecat la fiecare cate umpik |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
scuze de off:lol: |
8 Attachment(s)
fratilor . am lovit masina. uitati ce a mai ramas din masina omului. poze si cu masina mea. in masina acea ereau 5 persoane si nici una nu a patit nimik
|
Ce bine ca a scapt masina de un chin ... sa arate ca o sorcova.
Cum ai reusit sa o faci in halu asta?? Tu ai patit ceva? |
cif aia nu e masina mea. e a aluia care a intrat in mine.
|
s-a dus draq masina aia :)) bine ca ati scapat teferi!! aveti grija ca pe lume sunt multi prosti;)
|
Eu am vazut "live" accidentul!... Am ramas uimit de cum s-a rupt masina omului incat nu am recunoscut masina lui "boss_barosanu"!...:lol: :lol:
|
eu nu stiu cum de au scapat aia cu viata. a mea are decat aripa usa caseta de dir planetara semnalizarea far grila cauciuc. cam atat
|
Ce sunteti asa al :twisted: sunt si eu nou p aici si vreau sami fac cat decat niste prieteni si tu dj_13055 vi sa faci misto de mine :sad:
In locul tau eu as tace pt k si tu ai fost la fel k mine la inceput:oops: Apropo ala e un taur si oglinzile stau kiar fain pt inceput ,orisicum tobele sun mortale se aude de la 2km sunetul e facuta de un mecanic smecher (preten deal meu) Si mai ceva multumiri lui : vlad_VSV , Donnyro ;) k mau salvat contra lui dj_13055 ;) |
Bai boss barosanu creca dacia ta a fost un tanc p langa dacia aia
cum ai putut sa o distrugi asa :) |
Las k in curand am sa pun poze si cu ea p noapte
|
Invata-te sa scrii totul intr-un singur post.
Fa-ti un topic separat cu masina ta sa te laude/critice lumea acolo... sa nu polueze topicul lui boss |
| All times are GMT +2. The time now is 22:05. |
- Copyright 2026 4Tuning