![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
chiar daca as fi in coma alcoolica as fi constient sa nu ma urc la volan :x
|
nu toti sunt ca tine sau ca mine sau ca oricare altul de aici ...sunt si inconstienti
|
Quote:
|
is si de aia care se pot abtine sau sa se bat cand is beti da pe aia nui baga nimeni in seama
|
Unde nu-i cap vai de picioare!!!
|
foarte bine spus,....
|
azi, 7 martie, pe la vreo 18:00 un accident :x in care a fost implicat un scuter in sensu giratoriu de langa biserica din ceangai. scuteru era rasturnat la iesirea din sens spre simeria. rider-u nu cred ca s-a lovit grav dar totusi era inconjurat de multime si de medicii de pe salvare. scuze ca nu am atasat poze, n-am facut ca mi stricat blitz-u :rolleyes2
|
oai urat mii de scuteristi.multi au scutere si nu au nici un act care sa ateste ca au facut ceva cursuri de legislatie sau conducere.plus ca multi dintre ei nici nu au implinit 14 ani.Se baga ca orbii,dai peste ei si tot tu esti de vina ..ii urasc
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
... imi paree rau ca vin cu o veste proasta .... serginio the drifter .... a murit duminica intr-un accident de masina pe panta aceea de la intrare in deva ... multi dintre voi nu stiu accest lucru ... si eu zic sa ii respectam ultimul post pe forum ....el vroia sa ne intalnim in deva in parcare la stadion .... eu sunt pro acestui lucru ..... idiul meu de messenger este dimi18ani va rog sa intrati sa stabilim .... dumnezeu sa il ierte
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
CONDOLEANTE ! dece nu ati zis mai repede ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:51. |
- Copyright 2026 4Tuning