![]() |
Quote:
eu am 207 km/h viteza maxima in talon am un A4 tdi 130 si m-am chinuit 2 km pana am ajuns la 205 km/h la nemti, probabil ca prindea 215 cam asa, numa ca nu mai aveam loc.. hai sa zicem 220 maxim in panta dar nu cred ca prinde mai mult deci cand va aud cu 225 km/h sau 235 km/h cu tdi 130 ma bufneste rasu sincer.. si inca ceva, chit ca va arata 270 pe bord sau alte alea, fiti siguri ca aveti 250 pentru ca doar au limitator din firma se stie.. la astea cu cilindree mare, ma refer si la astea cu cilindree mai mica, acu arata cu greseala circa 10, 15 km/h cam asa la toti va arata peste.. mie lafel dar viteza reala nu e cea aratata pe turometru.. Quote:
Quote:
incredibil.. unii cu 1.8T 150ps abea ajung la 240 si tu ajungi linistit la viteza aia.. am si eu masina aia si pe talon scrie 207 km/h, o fi talonul meu prost ? in fine.. Quote:
Quote:
si cu asta basta.. sunt nou aici pe forum si am facut cateva quote-uri dar bluey a zis tot ce era de zis.. |
re: Viteza maximă indicată pe bord cu Audi
Cu un Audi A6 din '99 tdi 2.0 parca (dupa cate tin minte parca avea 170CP..dar nu mai tin minte exact :( cred ca ma insel grav :P sorry )... am mers cu 215 pe DN se mai ducea dar nu am avut tupeu sa ii mai dau :P (erau masini)
Scz de offtopic dar fac o diferenta: cu BMW 325i - 192CP nu am avut acelasi "Filling" ,desi a6 nu se vrea o masina sportiva ci mai degraba eleganta :) "limousine" nici nu stiam cand prindeam 200 Rupea asfaltu AUDI ala O:) (bmw merge blana pana la 180 max apoi nu prea mai trage - cel putin al meu) |
eu zic sa puneti cifre nu sa o ardeti in discutii.
290 cu GTI cu turbina si multe piese de S3 nou. mai putea dar unii nu intelege ce se intampla cand vezi flashuri din spate. |
@tomcRft am si un a4, 1.9 tdi de 131 de cp, masina are doar un soft de la UpSolute si merge cu 240 de km/h cu anvelope 235/45/17.
Cu ea stock si rotile pe 15 (195/60/15) mergea 220 de km/h. Cutia in 5 trepte. Daca mi-ar fii spus altcineva ca un dieselar de 131 de cp softat fuge cu 240 nu l-as fii crezut, dar asa m-am convins singur.:oops: |
Baietii puteti va rog sa nu va mai offtopicariti pe aici?
Luati-va o camera si iubiti-va in liniste. Multumesc! |
Audi B4. `94, 1.9 TDI 90 CP viteza maxima atinsa 190 km/h
|
1 Attachment(s)
audi a4 2003, 1.9 TDI-PD 130cp - 220 km/h.. cel putin asa arata in bord.. :-)
|
280 pe bord cu s3 modificat...nu aveam gps-ul montat ca sa va spun exact...oricum fac si poza cand mai prind dn1 asa liber :)
p.s. 270 pe bord cu s3-ul lui bogdan wrc in austria cu benzina shell vpower 99+ absolut stock masina !!! :) |
250km cu un a4 1.8turbo quattro cu chip de la tcm TURBO si alte prostiipe acolo
|
230 cu audi a4 2.0 tfsi de 200 cai
cred ca putea mai mult dar nu am vrut sa ...... masina cu masina asta https://www.youtube.com/watch?v=jmGOctEBfuY |
Quote:
welcome pe aici... |
ms frumos...pe vremea aia nu avem telefon cu camera ...LOL
|
audi 80 1.6 diesel ... 165 kmh...bine recunosc , era putina vale , pe autostrada la bulgari . in acte 155 kmh
|
ce ziceti de 240 km/h cu un audi 90 din 87 ?
am uitat sa specific ( motor 2,3 benzina ) |
2,3 turbo?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:29. |
- Copyright 2026 4Tuning