![]() |
Re: TM 07 GLX Dacia 1310
daca e cineva interesat vind carburi duble dellorto
|
Pacat ca o vinzi pana la urma.Bafta la urmatorul proiect.Inteleg ca o vinzi pe bucati...la ce pret ar fii volanul si stopurile?
|
Scaunele si volanul sau vindut primele a si centurile nu mai exista pe masina
|
mane mai ai stopurile?:D
|
frate nu stiu ce a fost in capul tau cand te-ai apucat sa dezmembrezi masina.ai muncit atata la ea......Imi pare mie rau cu toate ca nu-s propietarul si nu stiu cum te-a lasat inima sa o vinzi,si pe bucati.barem nu ai dat-o pe toata lu unu sa se bucure de ea.eu daca aveam asa o masina ca a ta nu o vindeam.
|
pacat de masina.....dar bafta la urmatorul proiect
|
mah azi mi-am luat si eu stopuri deastea am dat pe ele 40 ron + becuri portocalii 5 ron, sunt de cumparat nu sunt unice
|
:???: Da cine a zis ca sint unice? eu unu nu imi amintesc sa fi zis
|
Giany,da-mi si mie o veste buna,stii tu in legatura cu ce;)
|
ce faci mai Giany? sper ca pui si pozele de ieri. sa vada si oameni ca nu muncesti aiurea la masina muncesti cu un socop.... si niste filmuletze te rog. Hai ca ai fost tare ieri chiar daca s-a intamplat.... BAFTA! ;)
|
Pacat de munca ta
|
Quote:
|
Quote:
|
honda civic
|
Dece pacat de munca mea sa ii raspund la unu din baeti?
Eu chiar am avut experiente unice cu masina asta incepind de la constructia ei pina la a face tot felu de chiesti cu ea si ma satisfacut pe deplin masina asta si ar fi cazul sa se bucure si alti de ia asa ca o vind la un PASIONAT DACIA cu super pret si gratis as dao dar sa mai aud de ia |
| All times are GMT +2. The time now is 05:14. |
- Copyright 2026 4Tuning