![]() |
Re: MPBZ III - 10 martie 2007
Quote:
pe noi cine ne intelege??? pe bune acum punete in situatia noastra, poate am exagerat cu vorbele urite dar punete in situatia noastra... |
Quote:
|
-Nu am folosit termenul "la tara" iar "pumni in dinti" este la figurat.....acum dai semne ca te incadrezi la primul termen.......sper sa nu. Dar cum P**a mea sa fi dupa ce bagi 15 milioane in masina si stai o luna fara ea pt o cursa .......si am nunta in Mai cois .......tu ce ai spune nu mi-ai sparge dinti la propriu.
-Cat despre pierdut o noapte intreaga pt inscrieri.......prietene am facut curse la : Timisoara, Craiova , Constanta, Braila, Alexandria si nu una , peste 50....nu mi spune de pierdut timp si bani ....spunele la copii cere nu au permis de conducere. |
- Florica, "tara" a spus-o altcineva. Nu-ti pun vb in gura si nu alterez nimic. Cheltuitul banilor este treba relativa. Depinde de cati ai. Casa de piatra iti doresc iar mie un loc de munca!
@ gsi - eu i-am inteles pe cei care s-au preinscris si mi-am cerut scuze pentru anularea cursei (doar ei m-au sunat - GL, un club etc sa ma intrebe exact ce si cum si am pastrat relatia). pe restul nu pot. pur si simplu nu-mi imaginez sa stii de o cursa, sa vrei sa vii, sa stii ca trebuie sa trimiti o fisa (cerere spune-i cum vrei) si sa nu o faci (de ce? pai poate unii veneau in ziua aia si-si bagau picioarele in regulile de organizare samd. eh, de data asta, nu a depins de organizator. si daca nu a spus asta, trebuia un asa comportament?) iar apoi sa dai vina si sa spui ca nu a fost buna-vointa, buna organizare, respect si alte chestii. |
tot @alias gsi. ca in locul meu se pune cineva. am mai spus-o. am dovedit ca atunci cand a depins totul de mine, a mers pana la capat. si asta intr-un an cu doua curse la bz cand LR a avut 3 din care una anulata. acum, cand a depins sa va anuntati prezenta, s-a fasait. eu nu am vrut sa caut vinovati, dar, nu e bine sa scapam asa usor, nu? fie cum vreti voi. eu am facut tot ce am putut. altii nu. iar asta este FAPT nu vorba.
|
Mai fratilor, va tot certati. Cursa nu a fost anuntata din timp. trebuiau cam 2-3 saptamani. data inscrierii nu trebuia sa fie atat de limitata. se puteau accepta si inscrieri la fata locului.
inteleg ca organizarea costa bani, dar se puteau cauta sponsori, si cred ca se si gaseau. ori s-a vrut obtinerea unui castig de bani, si nu ati stiut cum sa-i faceti? |
Quote:
|
Quote:
foarte tareeeeeeeeee |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
EVIDENT CE? |
Quote:
|
Quote:
Evident ca e pretext.. faza cu fisele.. cand toti eram pregatiti sa le dam pe 4 martie.. cand repet.. era o zi de duminica in care nu cred ca statea cineva sa ia fisele alea la rost... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:00. |
- Copyright 2026 4Tuning