![]() |
Re: Diverse,evenimente,discutii,pareri
Hristos A Inviat!!
Paste fericit...si sa mearga gretarele brici!!!! |
azi am fost si eu la rodipet si mi`am luat revista 4tuning nr 6 cu sticker gratuit . cine mai vrea sa isi cumpere mai erau inca 2 exemplare la rodipetul din e3 langa cronos.
|
Are cineva idee cat consuma hyundai coupe cu motorul ala de 2,7 sau macar ala de 2? Imi pare o mashina f tare, cu multe o'uri incluse in versiunea standard...pacat ca nu dispune shi de motoare ajutate de turbo.
|
fratilor azi am vazut o bijuterie d masina,o honda neagra cu nr de grecia,cu neoane tot ce ii trebuie,jumate de ora mam holbat la masina,stie careva a cui e sau cei cu ea prin orasu nostru ?!?
|
Quote:
|
Mi-am luat si eu azi revista 4tuning,prea tare e,am si sticker d la ea asa ca daca vedeti vreo dacie rosie in oras cu sticker 4tuning in spate sa no incepeti so claxonati,ps mai erau vreo 2 3 reviste !!!
|
care a vazut cielo ala hatcback din tulcea,prea tare masinuta,poate ii face careva si poze !!!
|
eu de la departare intra bine in peisaj..dar nu vreau sa ma apropii ! ... nu parea ingrijita
|
baieti spuneti si voi o firma unde sa ma duc sa imi faca stickere 4tuning,da sa se lipeasca pe dinauntru nu pe din afara ca deja jumate din sticker sa decolorat stie careva !!!
|
intreaba taximetristii ;)
|
baieti intrebare de baraj : E adevarat ca in ziua de azi totul se face pe pile sau pe bani sau nu ?!?care este parerea voastra ?!?
|
culmea culmilor e urmatoarea: pe pielea mea am aflat ca in ziua de azi chiar si prin pile si relatii nu rezolvi nimic special! diferenta e doar de timp! daca o iei incetisor asa ...pe cale normala...te plimbi ceva dar ajungi intr un rastimp sa ti faci treaba! cu pile sunt sanse sa cheltuiesti mai mult!
|
Quote:
|
HRISTOS A INVIAT !!! Treaba asta e cam adevarata... adica in ziua de azi daca ai banu' la timpul potrivit poti sa rezolvi aproape tot ; relatiile conteaza si ele, credeti-ma ; ele sunt pt. regim de urgenta !
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:15. |
- Copyright 2026 4Tuning