![]() |
Re: MK3 - G E K
Sa iti mai zic ca arata bestial !?! Bravo omule, ma bucur ca ai scos-o pe strazi. Bafta !
|
Quote:
|
Pffooaa arata intr-un mare fel :shock: Imi pare rau ca nu am urmarit toata evolutia acestui topic , dar tot este urat afara :lol:
Sarbatori Fericite :) Stima, Ciprian. |
Va multumesc pentru urari si va doresc un paste fericit ! :lol:
|
Chiar ca arata bine cu gri-ul oem jantele. Frumos altceva nu spun. bafta si Sarbatori Fericite :)
|
Arata foarte bine. Mail ales din spate!
O mica sugestie-camber negativ pe spate. In rest numai bine si bafta in tot ce ti-ai propus. Paste fericit! |
Quote:
Saftey First.... |
holy pokemon!!!!:shock: trebuie latite aripile alea pentru ca ii sta ciudat asa! :shock:
|
Quote:
|
Quote:
din punctul meu de vedere, et-ul este prea mic si ies mult prea mult in afara. fiecare are gusturile lui, daca tie iti place atunci e ok, eu ti-am dat o parere strict obiectiva si neorbita de polishul rm-urilor alea |
Quote:
Daca ai ceva de zis poti sa o zici intr-o maniera placuta daca nu mai bine nu o faci. Cat despre polisul RM-urilor iti zic doar atat : mi-au placut enorm de mult RX-urile puse de tine :rolleyes2 |
trebuia sa te laud inainte sau cum? mi-am spus punctul de vedere cat am putut de civilizat si fara sa te jignesc, dar criticile tu nu stii sa le iei si te ataci de parca am sarit la gatul tau direct. in fine, scalda-te linistit in marea de aplaudaci, eu nu o sa te mai stresez pt ca nu am chef de certuri inutile pe subiecte de rahat
|
Quote:
|
...felcitari..mi-ai rupt mau cand ne-am intalnit..low and slow..buza aia plosihata rupee norma...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:56. |
- Copyright 2026 4Tuning