![]() |
chill ...
down boy... N-am zis ca stiu , am raspuns decat la o intrebare... cineva intreba de ce ai lasat fundalul ala.. am raspuns... ;) nu te supara... pari ... a NOOB ... de abia te apuci de treaba si vrei sa faci si (oglinzi) nu ... ?! :lol: haios... usor... incetu` cu incetu`... ;) |
orice e posibil daca ai timpul si cheful necesar. Aici nu mai e vb. de un anumit mod de a face, e chestia de imaginatie ...
|
Re:
HA HA HA HA HA :lol: :lol: :lol: :P ...unde te-ai chinuit mah 4 ore....si nu mai sari asha....ca santos are potential...si daca vrea poate :D :D.
Auzi la el....mi-e mi-a zis ca a observat ca se reflecta masina si aici zice ca sa chinuit 4 ore :D :D :D :D... |
1 Attachment(s)
:oops: Monstrul dl`ului LUCIAN
|
OFFTOPIC
uuuuuuuuuuu.vreau shi yo asha ceva.defapt poza originala(backgroundu)PLZZZZZ.k vreu shi yo sa-mi fak pt masina mea.la cetrinka asha PLZ k nu am gasit pe nicaeri,stiu cum e sa cautzi atatea poze pe net k yo avveam \"colectzie\" de 3000 poze pe care am pierdut-o.singurul lucru era k a fost facuta pe dial-up shi multe erau la rezolutzii destul de mari :D |
1 Attachment(s)
poftiti domnule madskilz
|
1 Attachment(s)
battle? anyone?
|
2 Attachment(s)
:wink:
|
misto...are ceva ciutat la jentzi...nu stiu exact ce la ora asta k sunt kior de somn :P mi se pare mie sau volvo power rullez? :D
|
:D :D :D
|
Re:
Quote:
|
am si eu o mare rugaminte la toti VT :D cine imi scrie si mie mishto \"GolfTuning\" pls ca eu nu le am cu scrisu in Photoshop !!!
|
1 Attachment(s)
tadaaaaaaaaa
|
Re:
Quote:
|
care imi scrietzi si mie plz :oops: :roll:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:59. |
- Copyright 2026 4Tuning