![]() |
Re: -=Masini din Piatra Neamt=-
Quote:
|
Quote:
Numa daca nu ar fi asa de rusinos pe la prezentari;) |
Quote:
ia-ti tu un oltcit si dute la toate prezentarile cu el.... sa vezi cum te simti... la mine nu se cheama tuning...e doar o pasiune pentru zgomot...8) |
:peace: Oltcit Afost Prima Masina Pe Care O Visam Tunata Acum Vreo9 Ani
|
intr-adevar foarte rusinos....
ia-ti tu un oltcit si dute la toate prezentarile cu el.... sa vezi cum te simti... la mine nu se cheama tuning...e doar o pasiune pentru zgomot... Dar eu cred ca nu ai formulat bine.... nu trebuia sa te obosesti sa spui asta "intr-adevar foarte rusinos.... ia-ti tu un oltcit si dute la toate prezentarile cu el.... sa vezi cum te simti... la mine nu se cheama tuning...e doar o pasiune pentru zgomot..." era suficient "ia-ti tu un olcit" :lol: :lol: :lol: |
Quote:
|
ce aveti fratilor cu oltcit-ul lui liv?
fiecare cu c are si la sonorizare bate alte masini lejer |
si.....sa nu uitam de toba :)
|
[QUOTE=ciprianbalus;818140]intr-adevar foarte rusinos....
Dar eu cred ca nu ai formulat bine.... nu trebuia sa te obosesti sa spui bine domnu corectie si cel mai inteligent..... nu stiu ce ne-am face fara dumneavoastra pe aci...8) 8) 8) normal tu de ce intri...?sa vb despre masini sau esti observator:?: :!: 8) |
Quote:
aaa...sau tie rusine si sa mergi...:evil: |
sunt prin tara niste oltcitur care la felul cum sunt preparate fac de rusine multe auto cu pretentii:flamed:
eu sunt de parere ca orice masina poate avea personalitatea ei indiferent de marca din momentul in care te apuci de modificat la ea marca nu mai reprezinta decat un titlu de pe certificat:arrow: |
Quote:
Cand am zis ca e rusinos ...m-am referit la faptu ca atunci cand a fost intalnirea nu voia sa vina deloc cu masina....desi are un sistem audio misto pe masina...:rolleyes2 |
Quote:
|
alin vrea sa zica ca isi strange bani pt un skyline dar nu poate sa-l intretina acum 8)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:31. |
- Copyright 2026 4Tuning