![]() |
ha???WTF???? :?: :?: :?:
|
tng.....MadSkillz......GolfTuning si DVDValy
Da am o intrebare. Trebe neaparat sa decida ciumpi |
ma scuzati dar am fost in varf de munte si nu am avut internt :cry: ........
de rezultate..........ce sa zic?.........nu vati prea omorat!nici nu stiu sa dau un clasament.......dar na hai ca incerc 1.golftuning 2........ 3........ ba ma scuzati dar nu mio placut nici una |
Quote:
concursu asta nu e obligatoriu. oricum sunt destule masini,ai de unde sa alegi! nu ti-au placut pt ca nici macar nu te-ai uitat bine asupra lor. :evil: sunt destul de multe masini facute bine-bine. te rog sa tratezi cu mai multa seriozitate concursu! |
mdeah..pana nu se intoarce dadi si kickass yo nu mai fak nimik..cel putin la concurs...
|
1 Attachment(s)
eu totusi o sa pun o poza
|
Ok !
Asta e poza pt concursul de saptamana acesta ! Poate pana duminica se vor intoarce dadi si kickass Spor la treaba ! |
6 Attachment(s)
:arrow:
|
XxDadixX si Kickass decidetzi Castigatorul !
|
Castigator: Soricelul! Pt ca el a adus cele mai multe modificari. Prima data am inclinat spre maskt dar pe urma am vazut originalul. TNG a facut ceva dar bara aia \"luata de pe alt audi :D\" nu are unghiul bun :P
|
Felicitari soricel :hug: :bunch:
xxdadixx io iti multumesc totusi k te-ai gandit si la mine :wave: Hai cu poza |
Oricum ideea lu Soricel e tampita. Bara aia de BMW ar fi un kitch pe un Audi. In fine v-as ruga sa nu mai puneti masini preparate deja. Iar daca vreti :roll: sa puneti si voi la concurs masini noi care inca nu au apucat sa fie modificate :wink:
|
eu ? :shock:
|
Re:
Quote:
|
na poza :arrow:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
- Copyright 2026 4Tuning