![]() |
Re: Intalnire Pasionati Dacia
Quote:
|
Quote:
|
hai sa ne gandim unde ar trebui sa fie locul asta ... se gaseste ceva? idei
|
ganditi...eu zik acuma sa incepeti sa propuneti locuri ferite de ochii lumumii ...se vor alege 2 3 locuri si o sa votam unde ne intalnim..
|
1 Attachment(s)
eu ma gandeam la iesirea dinspre salajan(nu stiu cum se cheama strada) de da exact in splai ( langa Dambovita ) aproape de targul Vitan , e destul loc acolo
|
:paper: :paper:
|
Quote:
|
DA , e o starada( dar nu cu sens unic pentru ca se poate intra si de pe spali cand se vine de la glina) iar cum se vine de la statuie de la Salajan(metrou Nicolae Grigorescu ) pana in intersectia cu spaliul este suficient spatiu ( partea rea ca nu e numai asfalt " stiu cei cu low ridere" )
|
splai (de la SPLAIUL INDEPENDENTEI ) scuze sunt obosit
|
insista ku zoomul pe poza:D
|
cred ca te referi la strada TRAPEZULUI mda misto zona minunata
|
1 Attachment(s)
cred ca e cam veche poza ca acum drumul e asfaltat , cum vii de la Glina e un LUK-OIL (parca ) pe dreapta pana in intersectia cu pricina , iar pana in LUK se construieste un showroom skoda (parca)
ps.faza tare cu intersectaia asta e ca : daca vii de la salajan nu exista un indicator care sa te oblige dreapta spre vitan ( ceea ce ar fi normal deoarece de la Glina se vine pe sens unic ) , si treaba dura ca intr-o seara am vazut un scandal cu unul din CL ce vroia sa bata un politai " unde e indicatorul care sa ma oblige la dreapta ba ......." :rolleyes2 |
strada de care zici tu e plina de gropi, nu e lumina si pe vremea asta te c@#i pe tine de frig
si mai ganditi-va in legatura cu locatia pe care am zis-o yo, stiu ca e cam departe pt unii dar numai asa putem sta in liniste pana la urmatoare intalnire poate imi repar si yo masinutza :(:( |
se mai poate si p undeva prin spate pe unde era puscaria aia d la ozana ... e o strada p acolo p unde nu sunt case deloc si nu trec nici masini ... o sa revin cu o poza
|
frate ..undeva sa ne fie usor la toti din bucuresti :d ..ka daca o luam asa facem intalnirea pe camp si nu ne deranjeaza nimeni..
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:40. |
- Copyright 2026 4Tuning