Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Intalnire Pasionati Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/30807-intalnire-pasionati-dacia.html)

MOUZE 30-01-07 20:05

Re: Intalnire Pasionati Dacia

Quote:

Originally Posted by NightDevil (Post 723024)
adika in martie..si pt locatie sa facem un poll sa nu mai..zica unu altu locatia....ar fi ceva frumos o locatie unde sa nu fie blocuri.... si sa nu fie pe o starda principala cum a fost la academie .. pe unde trece rutiera din 2 in 2 min ...

buna idee...din toate punctele de vedere !!!

NightDevil 30-01-07 20:25

Quote:

Originally Posted by cristigeo69 (Post 723046)
buna idee...din toate punctele de vedere !!!

mereu am avut idei bune :lol: :lol: :lol:

morcov_ssl 30-01-07 22:18

hai sa ne gandim unde ar trebui sa fie locul asta ... se gaseste ceva? idei

NightDevil 30-01-07 23:02

ganditi...eu zik acuma sa incepeti sa propuneti locuri ferite de ochii lumumii ...se vor alege 2 3 locuri si o sa votam unde ne intalnim..

BAGYKID 31-01-07 15:50

1 Attachment(s)
eu ma gandeam la iesirea dinspre salajan(nu stiu cum se cheama strada) de da exact in splai ( langa Dambovita ) aproape de targul Vitan , e destul loc acolo

caphonne 31-01-07 16:24

:paper: :paper:

Magos 31-01-07 16:38

Quote:

Originally Posted by BAGYKID (Post 724374)
eu ma gandeam la iesirea dinspre salajan(nu stiu cum se cheama strada) de da exact in splai ( langa Dambovita ) aproape de targul Vitan , e destul loc acolo

aia cu sens unic?? adica unde te obliga sa faci dreapta spre autovit si oras... nu??

BAGYKID 31-01-07 16:52

DA , e o starada( dar nu cu sens unic pentru ca se poate intra si de pe spali cand se vine de la glina) iar cum se vine de la statuie de la Salajan(metrou Nicolae Grigorescu ) pana in intersectia cu spaliul este suficient spatiu ( partea rea ca nu e numai asfalt " stiu cei cu low ridere" )

BAGYKID 31-01-07 16:53

splai (de la SPLAIUL INDEPENDENTEI ) scuze sunt obosit

NightDevil 31-01-07 17:36

insista ku zoomul pe poza:D

caphonne 31-01-07 17:46

cred ca te referi la strada TRAPEZULUI mda misto zona minunata

BAGYKID 31-01-07 17:52

1 Attachment(s)
cred ca e cam veche poza ca acum drumul e asfaltat , cum vii de la Glina e un LUK-OIL (parca ) pe dreapta pana in intersectia cu pricina , iar pana in LUK se construieste un showroom skoda (parca)

ps.faza tare cu intersectaia asta e ca : daca vii de la salajan nu exista un indicator care sa te oblige dreapta spre vitan ( ceea ce ar fi normal deoarece de la Glina se vine pe sens unic ) , si treaba dura ca intr-o seara am vazut un scandal cu unul din CL ce vroia sa bata un politai " unde e indicatorul care sa ma oblige la dreapta ba ......." :rolleyes2

vaf20 31-01-07 21:11

strada de care zici tu e plina de gropi, nu e lumina si pe vremea asta te c@#i pe tine de frig

si mai ganditi-va in legatura cu locatia pe care am zis-o yo, stiu ca e cam departe pt unii dar numai asa putem sta in liniste

pana la urmatoare intalnire poate imi repar si yo masinutza :(:(

morcov_ssl 31-01-07 23:33

se mai poate si p undeva prin spate pe unde era puscaria aia d la ozana ... e o strada p acolo p unde nu sunt case deloc si nu trec nici masini ... o sa revin cu o poza

NightDevil 31-01-07 23:45

frate ..undeva sa ne fie usor la toti din bucuresti :d ..ka daca o luam asa facem intalnirea pe camp si nu ne deranjeaza nimeni..

All times are GMT +2. The time now is 23:40.

- Copyright 2026 4Tuning