Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   NSL, filiala Craiova (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/30632-nsl-filiala-craiova.html)

05TUA_NSL 08-02-08 19:07

Re: NSL filiala CRAIOVAAAAAA

pe 15 02 2008 o punem si noi de o intalnire mare sa fie toate masinile prezente k pe anul asta nu ne-am intalnit toti. lasati mesaje si spuneti!

Torque_Cosmin 09-02-08 16:31

sunt de acord!

bodyspeed 09-02-08 20:22

ok, anunt si eu..
sa venim cu toti ;)
see u there ;)

Danny-future STN 10-02-08 23:34

Asa,sa va vad kt mai multi,vineri seara umplem locatzia,kre nu s-a stabilit inca,o sa revin cu detalii despre acest aspect.....

03FAK 11-02-08 09:55

eu sunt de acord. si daca suntem multi eu as zice stadion sau parcarea de la electro parerea mea. veniti si voi cu noi ideei

Cosmin 335i 12-02-08 08:29

Quote:

Originally Posted by 03FAK (Post 1349075)
eu sunt de acord. si daca suntem multi eu as zice stadion sau parcarea de la electro parerea mea. veniti si voi cu noi ideei

Eu as zice sa ne intalnim toti exact pe patinoar
EEE........ce ziceti? inedit nu?

bodyspeed 12-02-08 17:45

Quote:

Originally Posted by Cosmin 335i (Post 1351419)
Eu as zice sa ne intalnim toti exact pe patinoar
EEE........ce ziceti? inedit nu?

daca ne lasa cu masinile , venim :D

Danny-future STN 12-02-08 22:28

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1352459)
daca ne lasa cu masinile , venim :D

Kt a fost patinoaru al mare ;) nu ai venit cu noi :P

DE RETZINUT : INTALNIRE NoSpeedLimit VINERI 15.02.2008, ORA 21, PARCAREA DIN FATA PRIMARIEI!!!!!!!!
PREZENTA OBLIGATORIE,STRIGAM CATALOGU ASA DE PRIMAVARA !!!!!

PS: Dati sfoara-n tzara!!!!!
PPS: Welcome back p forum Cosmin ;)

Cosmin 335i 13-02-08 07:53

In cazul in care nu ati aflat inca in data de 24.02.2008 avem VTM pe bucovat
Stiti cum ar fi cel mai bine, nu?
Da, ati ghicit..............sa participam cat mai multi
traseul este super bun deci nu vad de ce sa nu ne dam
Si asa omorati masinile toata ziua prin oras aiurea.............macar pe bucobvat este mai palpitant

Danny-future STN 13-02-08 19:15

Quote:

Originally Posted by Cosmin 335i (Post 1353580)
In cazul in care nu ati aflat inca in data de 24.02.2008 avem VTM pe bucovat
Stiti cum ar fi cel mai bine, nu?
Da, ati ghicit..............sa participam cat mai multi
traseul este super bun deci nu vad de ce sa nu ne dam
Si asa omorati masinile toata ziua prin oras aiurea.............macar pe bucobvat este mai palpitant

DA, dupa cum spunea si Cosmin,pe 24 e VTM p BUCOVATZ, org d baietii d la insane,ceea ce e cel mai putin important,important e k avem(avetzi) okazia sa ne dam(va dati) intrun (se scrie impreunat dupa noul doom) cadru legal, asa ca sa va vedem cu mic(yo crek sunt cel mai mic) cu mare la start ..........
Aveti toate conditiile: asfalt nou,trafic oprit,concurentza reala ...

Sa speram la o vreme buna si un eveniment fara incidente !!!!!!

F_L_R 14-02-08 08:00

-Va puteti interesa daca pot participa cu o masina Neinmatriculata? Daca da vin si eu.

Danny-future STN 14-02-08 09:43

Quote:

Originally Posted by NSL_Florica (Post 1356017)
-Va puteti interesa daca pot participa cu o masina Neinmatriculata? Daca da vin si eu.

O sa ai un raspuns in cel mai scurt timp posibil,cu minim 1sapt inainte d cursa, t asteptam atat p tine cat si alti membrii NSL d oriunde din tzara ;)

Danny-future STN 16-02-08 11:56

MAINE, DUMINICA 17.02.2008, INTALNIRE NO SPEED LIMIT , in parcarea din incinta stadionului Ion Oblemenco,ora 15(3 dupa amiaza)
Scopul intalnirii: Desemnarea unei persoane in postura de lider al filialei Craiova
PREZENTZA OBLIGATORIE !!!!!!!!!!

F_L_R 16-02-08 19:08

-Alegeril a Craiova !!! In sfarsit ......primele alegeri din NSL. Sunt curios de rezultat , sper sa va uneasca aceasta miscare nu sa dezbine.....o functie nu te face mai jmecher decat ceilalti dinpotriva este o povara in plus.

bodyspeed 16-02-08 19:23

Quote:

Originally Posted by NSL_Florica (Post 1362366)
-Alegeril a Craiova !!! In sfarsit ......primele alegeri din NSL. Sunt curios de rezultat , sper sa va uneasca aceasta miscare nu sa dezbine.....o functie nu te face mai jmecher decat ceilalti dinpotriva este o povara in plus.

Si eu am fost de acord sa nu fie un X numit ci cei care sunt mai vechi In NSL craiova si stiu mai multe despre tot ce reprezinta si la comun acord sa stabileasca bunele demersuri ale filialei. Dar daca se fac sunt bine venite vom vedea cine ? ce? si cum? , candidez pentru vice :D , neah oricum sunt parte din nsl 4 ever and 4 life... no matter what ;)
Maine sunt prezent , nu ca aseara :oops: , danny stie de ce ..:cry:
P.S Florica am vb cu cei care organizeaza au zis sa intreb la ACR astia ar putea obiecta , dar intrebam si vei fi anuntat in cel mai scurt timp posibil,

All times are GMT +2. The time now is 02:19.

- Copyright 2026 4Tuning