![]() |
Re: Feed-back despre vanzatori/cumparatori
2 Attachment(s)
Quote:
|
ultimele 3 posturi ...adica 2010 olfi si cel al meu...sa fie sterse am precizat in ultimul post de pe pagina precedenta faptul ca a confundat....el a facut poza respectiva cu cayenneul vopsit...inainte sa scrieti dati un refresh va rog...
|
Quote:
poi s a bagat aiurea fara sa stie despre ce e vorba, deci e clar ca nu a fost instruit cum trebuie :lol::lol::lol: Iar partea cu macheta si cu banii e urmatoarea : imi trimiti macheta cum ti am trimis o , iti dau banii la care ne am inteles"...sper ca ai inteles ideea... Pe mess ma ai pe invisible, la tel te am sunat azi de 3 ori si nu mi ai raspuns, PM dau singur, numai aici putem vorbi si noi......sa stie si lumea ca poate mai trimite cineva vreo macheta intr-adevar scumpa si nu cred ca i ar conveni sa i o trimiti fara roti inapoi sau fara capota Quote:
|
daca el a fost instruit inseamna ca ma lupt cu morile de vant...
|
Quote:
Deci cand imi trimiti macheta ca deja imi pierd rabdarea...pe 19 se face o luna de cand am trimis o...? |
Quote:
Si o dovada de nesimtire fara limite: KAGULA_89 a bagat iar la vanzare Impreza alba pe care mi a zis de 2 ori ca mi a trmis o :lol::lol::lol: E criminal omul, chiar nu l inteleg :lol::lol: criminal sau retard cum zicea un prieten :lol::lol::lol: Scuze milliondollarbaby dar ma intelegi tu :D |
Multe minusuri ------ pentru topicul lui L4uR
Masina a stat la el 40 de zile, vopsita penal si returnata fara oglinzi. |
Un - pentru Strada, neseriozitate.Ba vinde, ba nu mai vinde, ba e scump la posta romana, si tot asa..Deci....:no:
|
Quote:
|
Quote:
|
sharky-vw neserios. Ma face sa ii retin un produs 2 saptamani dupa care nu mai raspunde la mesaje. Trageti voi concluzia.
|
un mare minus ptr LEHANU TRAIAN
Zici ca e in varsa si ar trebui sa fie mai serios....sunt pe forum pusti de 15 ani cu mai mult bun simt M-a sunat ptr Aston Martin, mesaje, s-a targuit, tot tacamul....iar azi ce sa vezi.....macheta a venit inapoi.... eu tot asteptam banii, si i-am dat PM...dom'le ai primit marfa??? ceva vesti?? i-am trimis PM, l-am sunat...nimic...pauza totala - deci aveti grija.....sa nu va luati plasa de la domnu' asta cum am patit eu... |
plus maaaaaare ptr costi (alias 2010) -
plus ptr VRS - rapid si eficient plus ptr OVIBONAPARTE - plus ptr cotabitza si vreau sa lamuresc ceva - legat de Leahu Traian...am reusit pana la urma sa vorbes cu el....se pare ca a fost o neintelegere - cu toate ca mi-a dat adresa ptr a trimite macheta in final nu a fost sigur ca o vrea 100% - ceea ce eu nu am mai inteles si am trimis-o oricum mi-a promis ca se va achita de datorie morala si materiala cu alta ocazie. Ce si cum va fi - vom vedea |
Azi am primit coletul de la pytbull.Am fot putin dezamagit.Nu stiu daca e vina lui sau a celor de la Posta, dar hartia era foarte slaba.Inauntru m-a deranjat cel mai tare ca machetele erau lipite cu scotch.Au ramas urme urate pe caroserie si pe geamuri.
Asta a fost odata, acum vreau sa zic cam-a spuarat faptul ca la o atenta examinare a machetei BMW am observat vopsea sarita la rama de la parbriz si la usa din dreapta.Pe usa din stanga sunt niste zgarieturi.Macheta probabil ca oricum o luam, dar m-a deranjat ca nu a spus absolut nimic de treaba asta.Suruburile la Bmw sunt ruginite si ma gandesc ca puteam sa stiu si eu de asta.Nu cred ca era mare secret. In al treilea rand m-a deranjat faptul ca atunci cand a deschis thread-ul de vanzare al mechetelor(prima data) m-am anuntat de vreo 2 ori si am zis ca vreau BMW 635.M-a ignorat complet si cat timp am fost plecat l-a vandut altcuiva.:sad::sad::sad: Vreau sa stie ca nu am nimic cu el, dar lucrurile astea m-au deranjat umpic, si prim intermediul acestui mesaj vreu sa-l sfatuiesc sa fie umpic mai atent la alte vanzari/cumparari. posibil sa zica acum ca acele zgarieturi/sau vopsea sarita vor fi de la transport.Nu stiu si nu merita sa ne certam pe tema asta.Atat vreau sa zic.ca sa fii mai atent pytbull si pana la urma e bine ca nu m-am trezit cu o caramida in colet:-):-):-).numai bine, Emil. |
Dau si eu un mare plus dar si un minus mai mic pentru PyttBull, la fel neintelegere la costul transportului si lipsa suporti stegulete:!:
Astept o reducere data viitoare.. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:22. |
- Copyright 2026 4Tuning