Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   ANUNTURI ... Vanzari,cumparari,matrimoniale,etc.(caterinca) (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/2942-anunturi-vanzari-cumparari-matrimoniale-etc-caterinca.html)

xxdadixx 22-02-05 08:55

Reply real: Ce servicii?
Ceas cu cuc doresc cunostintă ceas cu pupăză. Exclus ciocănitorile.

Psycho 23-02-05 20:44

vand licentza de winamp ... si solitarie

400 de $

sau accept plata in natura ...

100 de kg de morcovi ... 3 kile de ardei .. + 2 pungi de bomboane agricole :) ( semintze )

:peace:

SpeedeR 23-02-05 23:45

vand furnici antrenate pt curse ilegale

Detalii:

tractiune 6x6

pneuri cu profil in V \"Furnicohama\"

motor pe baza de iarba (vezi topicul facut de aicad ;) cu cifra octanica 130

kit tuning exterior HammANT

0-100 km/h -> 3.4 s

0-400 cm -> 9.4 s

Pt relatii cautati in gradina.... pret 200 coco bucata ( pt Furnici cabrio pretul poate ajunge la 700 , in functie de dotari)

Psycho 24-02-05 21:18

vand ciocolata :) laxativa ... interesantzii msg pe prv ptr detalii referitoare la folosirea hartiei igienice :)

@Nos@ 28-02-05 15:23

Mi-am pierdut virginitatea in Gara de Nord cu o boschetara!
O declar nula (virginitatea nu boschetara) :?: :P

NSL_Doru 01-03-05 00:48

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Reteta de tort de 8 martie Ingrediente: > 1 barbat bine > 1 baton de vanilie gros si vesel > 2 oua > 1 pat fara arcuri > 1 ltr. de vin rosu > 1 piersica stufoasa > 1 felie de lamaie
Mod de preparare: Se ia barbatul cu binisorul, se uda cu 100 gr coniac sau cu vin rosu, dupa care se rastoarna in pat;se agita cu mana batonul de vanilie cu cele doua oua, prin frecare sau mangaiere (dupa necesitati), pana se intareste bine batonul.In acest timp se freaca piersica cu o felie de lamaie pana devine frageda si stramta. Batonul bine intarit se introduce in piersica.Se freaca bine in interior,batandu-se cu cele doua oua pana iese crema si batonul se inmoaie.Oftatul si vibratiile indica daca tortul este gata.Daca a reusit va creste 9 luni, dupa care va fi scos la tava!

mikilol 02-03-05 17:38

Anunturi:
1. Vand pitt-bull din parinti campioni, dresat,nu latra, nu musca, mananca orice, ii plac copiii.
2.Vasile, te rog frumos sa scoti fierul de calcat din priza, cand ajungi acasa.SEMNAT: Maricica
3.Cautam urgent tinere domnisoare dotate cu experienta pentru munca la domiciliu.Clientului.
4.Brutaria \"Din bucata mea de paine\" SRL angajeaza de urgenta sef tura,sef pion,sef cal.Nebuni,nu.
5.Care casa,fa..tampito...ca a ars demult.SEMNAT: Vasile
6.Gropar cu experienta, profesionist desavarsit, pierdut buletin identitate.Il declar nul.
7.Tamplar atestat,fac tamplarie usi, fac tamplarie ferestre, fac sculpturi in lemn,fac focu'.
8.Marit soacra fara obligatii si fara ocupatie, 60 de ani, lucida, in stare excelenta, sau dau la schimb cu porc pentru Craciun.
9.Vand carpeta cu \"Rapirea din Serai\", una bucata vaza cu flori de plastic viu colorate, una bucata TV JVC cu diagonala de 120cm. Doritorii sunt rugati sa ma contacteze la penitenciarul Rahova, celula 9.Gogu Manglitoru.

alexutzu 03-03-05 17:52

nu stiu daca a mai fost postat ca nu am citit decat titlul topicului

iata ce anunt am citit :D

sunt adolescenta am 73 de ani .. blonda (5 fire restu de inca 10 sunt albe ) .. ochi albasthi ( cataracta inclusa ) si proteza frontala ... astept baieti dornici de senzatii tari

DVDValy 05-03-05 14:21

vand axe cu scame de Mamut 2 la 10 mi

DVDValy 05-03-05 14:56

-galerie de inox facuta de Pitesti de tanti Lila pt perdele OFERTA LIMITATA
-motor in dublu t pt DACIE
-schimbator de viteze SHIMANO
-stopuri ELETROLUX CU FILAMENT GRI
-toba CRIS_TIM din carne de porc
-turbina axicoidala de GHERGHITA cu veltil de forta tip lovitura de berbec
-mushtuc pt reglat tacheti
-geam hiroizolant pt istomparea zgomotului din masina (VEKA termopan)comenzi la sediu central din BUcuresti str Masi nr 8.
-sistem de sunet GLORIA 1=1 cu freaca disc pe baza de sarma- mai am 2 buc ATENTIE FAC REDUCERi
-tub conic pt tinut in porbagaj cartofi-30euro tubu FACEM SI PE COMANDA+ RIVLARE LA DOMICILIU
-scaune SPARCO tip taburet 150 euro bucata doar gri si negru
-vand aripi fata stare foarte buna-100 de mi bucata -atentie cand le praziti sa le ,mai curata-ti de fulgi
-vand telescoape pt orice model -vand foate ieftin +trasport gratuit pana la domiciliu -ATENTIE TOTUSI CAND VI_L CIORDESTE SA NU SE RUPA
-vand porbagaj de crescut porci in aer
-vand sacune reglabile pt oameni mai grasi -import 300 coco +trasport gratuit de la noi , RELAXA-sport
-vand ploape sau sprancene pt oricine am ceron TEHNIC SAU TERMOGRAFIC

xxdadixx 05-03-05 15:52

Vand stopuri PLEXIC STYLE pentru orice model!

Psycho 05-03-05 19:42

Bah .. caterink :) .. vand bilet la loto 6 / 49 cashtigator .. vand ... cu reducere de 10 $ din cashtig

atzone 17-03-05 13:14

Vand:
1) Cric pentru metrou
2) Claxon de avion
Confectzionez: gauri in asfalt pe orice strada vretzi
comenzi la tel: 0222-222222

Mr.Nice 17-03-05 13:26

Vand....

PEACE
:peace:

ffocus 17-03-05 13:31

cumpar pocket pc cu kit gps pt masina, eftin

All times are GMT +2. The time now is 15:03.

- Copyright 2026 4Tuning