![]() |
Re: Logan P88RS - SQ & SPL (Helix Esprit | SPL Dynamics)
10 Attachment(s)
Am terminat cu totul, rezultatul final mai jos. Mai am sa fac cutia la difuzor si aia e. ;)
O scurta concluzie: amplificatorul Focal este EXTRAORDINAR !!! Inainte se auzea mizerabil fata de cum suna acum. Se aud multe instrumente si detalii noi in muzica, melodii pe care le stiam, am auzit detalii noi in ele. Am ramas foarte placut suprins. Am reusit sa finalizez si BIG3-ul, intr-un final. ;) |
O intrebare...cum ai tras cablurile la big 3? din cate stiu eu e + de la alternator la baterie, - de la caroserie la baterie si ceva ce la tine nu vad...masa intre motor si caroserie.
|
1 Attachment(s)
Se vede daca te uiti atent. Le-am marcat eu acum.
Masa de pe motor vine exact din acelasi loc de unde este prinsa si masa originala a masinii, de pe un schelet metalic al motorului. ;) |
daca sare cablul de + din siguranta si loveste borna de -... o sa faca poc
|
Apa in vasul de expansiune mai ai? Pare gol....
|
Quote:
|
solidaritate consateneasca :))))))
|
Quote:
Mai am sa refac si masa amplificatoarelor fiindca asa cum mi-a fost atrasa atentia, pe acolo este si niste vopsea/grund iar contactul nu este unul perfect. Am si eu o intrebare: ce setari trebuie facutr ca sa scot mediile din tweetere? Imi baga o idee prea multe, mai mult decat ar fi normal M-am jucat eu prin ele, insa nu a rezultat ceva semnificativ... |
1 Attachment(s)
sa pui un condensator de 3.3 uf sau de 2.2 uf la tw fara rezistente ....
Adica renunti la crossover si pui pe firul de + de la tw un condensator de 3.3 uf/50V nepolarizat (vb cu fab ca iti explica el ce si cum). |
Mersi de sfat. Urmeaza sa trag traseu direct tw-amp si sa le amplific si pe ele. Condensatorul ala de 3,3 uf de la ce frecventa filtreaza?
|
Quote:
|
Cel mai bine si mai frumos ar fi sa legi tweeterele pe doua canale si pe pui pe high pass cu reglajul dorit si mediile pe alte doua cu reglajele de rigoare.
|
Exact asta am zis eu mai sus......
|
daca stii deja ce trebuie sa faci de ce mai intrebi ..... ?
|
@seatpower
Omu a intrebat ce setari sa faca(aka reglaje) nu sa modifice instalatia. Daca nu ai rabdare sa explici omului evident ca nu ai rabdare nici sa citesti cum trebuie. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:25. |
- Copyright 2026 4Tuning