![]() |
Re: SPANIA
si eu am fost in castellon acum .... shpe ani :)
|
Ehee eu trecut ceva ani:))
|
Din Barcelona nimeni?
Merg foarte des... :D |
cei ce sunte-ti prin madrid
ne intalnim in unul dinre weekenduri la un gratar ?? |
Quote:
asi prefera sa mergem in grup toti.. care dintre voi aveti tricorui cu 4tuning ? |
Salut baieti,eu stau la 40km de Alicante . Am cumva vecini de pe forum?!
|
Stiti cumva vreun site cu evenimente muzicale???care sa le anunte din timp nu conteaza din ce zona a Spaniei:D
Frumoasa foc Celica aia dupa blog:D:X |
Quote:
|
Quote:
|
Eu merg mai mult ca sigur.Cred ca o sa merg si sambata si duminica,avand in vedere ca stau destul de aproape:-)
Pana la urma care este locatia,asta e? http://maps.google.com/maps?f=q&sour...id,+Spain&z=15 Daca stiti unde e punctati pe link asta de mai sus. Propuneri pentru locatie? Ma gandeam ceva de genul Hospital del Sureste,ca e pe acolo..si de acolo sa mergem impreuna..? |
Pare ok locul de intalnire ! Eu am sa fiu acolo ... sa stabilim si o ora cu 3-4 zile inainte, iar cei care vor sa vina, sa posteze si ei aici !
Apropo, amenzile pt parcare + radarele pe care le`am luat ( masina inmatriculata in RO ), ce se intampla cu ele ? Le trimit astia in Romania sau se anuleaza ? :) Are cineva idee ? Numai bine ! |
Vladutz nu vinzi dvd dupa masina?sau mai faci rost de vreo 2-3 bucati?:D
|
Quote:
|
@Patrulei : Sunt in dubii, sa-l vand, sa nu-l vand ! :) Am sa ma hotarasc si te anunt !
@madicioco : Detalii , te rog ! In special modelul ! Daca este 2 DIN as fi interesat eu ! |
2din este modelul lui madicioco...la mine nu intra...decat modelul ca al tau vlad.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:16. |
- Copyright 2026 4Tuning