Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Fiat (https://forum.4tuning.ro/319-discutii-fiat.html)
-   -   Sistemele Audio pe Fiat-ul nostru (https://forum.4tuning.ro/319-discutii-fiat/29089-sistemele-audio-fiat-nostru.html)

MariusPiticu 14-07-08 19:00

Re: Sistemele audio pe FIAT-ul nostru !!!

4 Attachment(s)
si...am adaugat cateva poze cum vam promis cudvd playerul monitorul si difuzorul ..poze facute de Dani (parca) la FIAT meeting ieri in Iullius Mall

AlexXx-4ti 15-07-08 01:38

Salut !-fain Marius aratä bine Bravo!!!pänä acum asteptäm restul finalizarea sau ce mai vrei sä faci???

MariusPiticu 15-07-08 17:45

e punto la mine,dar nu conteaza..tot bine arata :D
deocamdata mai am de facut incinta la difuzor si mai incolo mai vopsesc in interior in partea din spate unele parti cu rosu+niste neoane undercar :) care mi-s puse deoparte numai sa fac rost de euroi :D :))
de aceea vreau sa vand sobwooferul si ampliful vechi :( numai 3 mil :( nu le vreti :((

AlexXx-4ti 15-07-08 20:53

Salut stiu si eu cä ai PUNTO:D
-cu Bravo m-am referit la ceea ce faci!!!8);)

MariusPiticu 15-07-08 21:59

aaa :)) al draq nume o gasit si astia la masina :)) fiat "bravo" :))
am o intrebare....cum e mai bine...sa pun vreo 2 filtre de bass asa mai marisoare umpic..sau sa pun cateva mai mici umpic :D ..deci putine si mari sau multe si mici? :))
ma gandeam sa pun vreo 4 mai mici..si sa fac incinta ca si aceea ce mi-ai aratat tu mai sus allex

AlexXx-4ti 16-07-08 02:48

3 Attachment(s)
Filtrele ce le-am pus vreau sä le pun sunt doar la CD-player alimentate spate max.50watt si fata sunt de 100 watt max asa au fost in set si le-am luat ceva mai puternice nu existä mai mici sau mai mari nu le-am luat la noroc sä le pun astea sunt numai pentru difurile respective problema e dacä imi va face CD-playerul fatä :!::rolleyes2:?:.
Dacä nu am ce vreau schimb sistemul de fatä usi pe amplificator 4 kanale si atunci voi bäga 3 weg schimbind totodatä filtrul in 3 weg si venind si cu mediile eventual tot in usä :rolleyes2
Restul kick-bass de 16 si inaltele rämänänd aceleasi in usi si subwooferul atunci va intra tot in functie alimental la acel amplificator de 4kanale.
Sistemul Normal 2 Weg :Attachment 591576
schimb filtrele si-l pun pe cel de 3 weg 100watt :Attachment 591577
si ii mai adaug si mediile:Attachment 591579
Sistem de rezervä mai bine de schimb din2 weg in 3 weg ;)
Cum ti-ai configurat tu sistemul ce si cum vrei sä le montezi ce sistem pui pe fatä la ce il alimentezi si subwooferul la fel pentru subwoofer nu mai ai nevoie de filtre extra ai la amplificator posibilitatea asta "ce amplificator "":?:.

MariusPiticu 17-07-08 18:38

ff fain allex..eu momentan ma "chinui" la incinta :D ma tot gandesc cum sa fac imbinarile ca sa iasa partea de sus la un unghi mai mic de 90 grade :)

AlexXx-4ti 17-07-08 20:09

Nu e fain deloc :cry:nu am timp sä mä apuc de montat nimic :cry:am altele pe cap acum cu masina placa de presiune de la ambreaj mä va tine mäine toatä ziua in service si nu numai asta .
Acum am tot ce am avut nevoie pentru sistem dar nu am timp de el .

MariusPiticu 17-07-08 20:27

lasa..mai bine mai tarziu decat niciodata :) putinica rabdare allex si vezi ca vei avea timp si de masina :D

AlexXx-4ti 19-07-08 02:27

Sper cä ce a fost mai greu a trecut am reusit sä schimb ambreajul,uleiul si uleiul din cutia de viteze , mai am ceva dar astea se vor rezolva mai repede sper si mai ieftin si dupä ce voi termina de montat
CD-DVDplayer-ul atunci trec si la montarea difuzoarelor.
Dupä schimbäri apar cu foto.
Pänä atunci toate bune;)8)

MariusPiticu 19-07-08 11:56

is curios cum o sa arete :D si dvd playerul sunt curios cum arata :) sa vad daca seamana cu al meu :)
bafta la montat
eu deocamdata sunt intro mica pauza de cateva zile :) deseara ma duc la un majorat si azi trebuie sa fac ceva cumparaturi..poate o sa ma apuc maine sa mai fac ceva la incinta :) bafta

AlexXx-4ti 20-07-08 03:12

4 Attachment(s)
Salut :!: Dupä testul cu filtre la kick-bass de spate am renuntat si am läsat pe cuaxiale 2weg care nu de mult le schimbasem .
Si dupä multä chinuialä cu cablurile (multe si spatiu mic ) DVD player-ul am reusit ,am mai pus foto sper asa sä rämänä montat sä nu mai aparä altceva la contacte:
Attachment 594769Attachment 594770
Attachment 594771Attachment 594772
Pentru moment mä opresc cä urmeazä concediul in scurt timp si las deocamdatä asa ,in rest toate bune ;)8)

MariusPiticu 20-07-08 11:01

ff fain allex :) sa ai noroc de el :) o intrebare..nu te incurca iconita aia de sub oglinda la vizionarea videoclipurilor pe monitor? :)
si...distractie placuta in concediu..eu cred ca numai in august o sa ma duc la parcul acvatic aici la vecinii nostri unguri :)

AlexXx-4ti 20-07-08 14:21

Mersi fain :!:Marius nu mä incurcä deloc emblema aia ABARTH (nu iconitä)a intrat si ea in foto cä am fotografiat mai de sus dar nu stä in fata monitorului.
Era si timpul sä-l montez cä il am din marie cumpärat dar dupä mult timp am primit si rama aia sä-l pot monta.

MariusPiticu 20-07-08 19:44

fain :) si eu sunt ff mandru de monitorul si dvd playerul meu :D acum astept sami iau neoane undercar,vopsesc gentile,mai vopsesc putin prin masina..apoi iau o pauza cu tunatul masinii:D asta dupa cemi termin si incinta :)

All times are GMT +2. The time now is 04:26.

- Copyright 2026 4Tuning