![]() |
am auzit si eu treaba asta cu mersul pe jos...
nu-mi venea sa cred k e chiar asa... |
pai asa agatau maharii p-aici prin cta...plm.....
mergeau ei mai \"gangsta\" .....vedeau fufa pe trotuar,tragea un claxon..si gataaaaaaa......se urca fetitza deci chestia asta am vazut-o cu ochii mei |
da asa e si barbatii profita de pe urma asta
|
adica eu sunt bruneta .... ihhh nu conteaza
|
eu personal prefer brunetele inaintea blondelor :lol: :P
|
doesn't matter the hair or the size....the think that matters is the heart&the soul.
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
eu am inteles k el are bmw, si sa combinat cu sora ta?! :? :? :shock:
|
Re:
Quote:
hmzz am oprit langa una .. plua .. si o iau la vrajeala hais a te duc hai sa sa te .. las la liceu .. dar aveam chef de caterink ... nu de agatzat .. si o luam si o plasam la liceu daca ieshea ceva bine daca nuh . .nuh ... dar ea era prea tzeapana in atitudinea ei ..s i mult cu nasu pe sus si a preferat sa stea in spatzie sa o ude ploaia si sa ii ingjhetze curu :) |
Re:
Quote:
|
nu s-a combinat cu sor'mea dar tot cu o blonda....
|
exact asa era cu fosta mea...
o super fata, total neinteresata de banii mei ( knd ne-am combinat eram in liceu si mergeam cu autobuzul) acum cand mi-am luat bmw ne-am despartit, fara absolut nici o legatura intre cele doua evenimente..., dar acum nu mai gasesc decat curve si materialiste, si eu tot cu o blonda umblu... desi eu prefer brunetele ( fosta mea era desigur, bruneta) a, si am uitat sa-ti spun: sor-sa e blonda si cam curva, versata de zici ca-i mama lor... noi doi nu ne cunoastem sigur, da? :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:02. |
- Copyright 2026 4Tuning