Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Fetelor le plac doar banii?! (https://forum.4tuning.ro/28-femei/2895-fetelor-plac-banii.html)

aleks 10-11-05 17:01

am auzit si eu treaba asta cu mersul pe jos...
nu-mi venea sa cred k e chiar asa...

needBrain 10-11-05 19:10

pai asa agatau maharii p-aici prin cta...plm.....
mergeau ei mai \"gangsta\" .....vedeau fufa pe trotuar,tragea un claxon..si gataaaaaaa......se urca fetitza
deci chestia asta am vazut-o cu ochii mei

babygirl 10-11-05 20:58

da asa e si barbatii profita de pe urma asta

babygirl 10-11-05 21:04

adica eu sunt bruneta .... ihhh nu conteaza

PYT 10-11-05 21:43

eu personal prefer brunetele inaintea blondelor :lol: :P

valib 10-11-05 21:48

doesn't matter the hair or the size....the think that matters is the heart&the soul.

shadowro 10-11-05 22:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"valib\"
doesn't matter the hair or the size....the think that matters is the heart&the soul.

u gay ?

Mustang 10-11-05 22:38

Re:

Quote:

Originally Posted by \"valib\"

ai prefera o cheala???

B|shOp-VR6 10-11-05 22:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"babygirl\"
da asa e si barbatii profita de pe urma asta adica eu am avut o relatie de 9 luni si el acum mi-a dat papucii cu toate ac zice ca ma iubeste cu toate ca si eu pe el .... ce s-a intamplat? are bmw sa ma fac pe ele curve materialiste am una in familie sor'mea cred ca e cea mai versata

Cred ca nu am inteles eu bine... :?

PYT 10-11-05 23:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B|shOp-VR6\"
Quote:

Originally Posted by \"babygirl\"
da asa e si barbatii profita de pe urma asta adica eu am avut o relatie de 9 luni si el acum mi-a dat papucii cu toate ac zice ca ma iubeste cu toate ca si eu pe el .... ce s-a intamplat? are bmw sa ma fac pe ele curve materialiste am una in familie sor'mea cred ca e cea mai versata

Cred ca nu am inteles eu bine... :?

ba eu cred k da.. si eu am inteles la fel :o

SpeedeR 10-11-05 23:36

eu am inteles k el are bmw, si sa combinat cu sora ta?! :? :? :shock:

Psycho 11-11-05 01:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NikeFF\"

io unu prefer mashina inainte femeilor :) ..

hmzz am oprit langa una .. plua .. si o iau la vrajeala hais a te duc hai sa sa te .. las la liceu .. dar aveam chef de caterink ... nu de agatzat .. si o luam si o plasam la liceu daca ieshea ceva bine daca nuh . .nuh ... dar ea era prea tzeapana in atitudinea ei ..s i mult cu nasu pe sus si a preferat sa stea in spatzie sa o ude ploaia si sa ii ingjhetze curu :)

PYT 11-11-05 09:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Quote:

Originally Posted by \"NikeFF\"

io unu prefer mashina inainte femeilor :) ..

hmzz am oprit langa una .. plua .. si o iau la vrajeala hais a te duc hai sa sa te .. las la liceu .. dar aveam chef de caterink ... nu de agatzat .. si o luam si o plasam la liceu daca ieshea ceva bine daca nuh . .nuh ... dar ea era prea tzeapana in atitudinea ei ..s i mult cu nasu pe sus si a preferat sa stea in spatzie sa o ude ploaia si sa ii ingjhetze curu :)

aia clar, nici nu se pune problema.. faza cu tipa -> as castiga daca as pune pariu k n-ai bmw, nu? :lol: :wink:

babygirl 11-11-05 10:12

nu s-a combinat cu sor'mea dar tot cu o blonda....

aleks 11-11-05 10:22

exact asa era cu fosta mea...
o super fata, total neinteresata de banii mei ( knd ne-am combinat eram in liceu si mergeam cu autobuzul)
acum cand mi-am luat bmw ne-am despartit, fara absolut nici o legatura intre cele doua evenimente..., dar acum nu mai gasesc decat curve si materialiste, si eu tot cu o blonda umblu... desi eu prefer brunetele ( fosta mea era desigur, bruneta)
a, si am uitat sa-ti spun: sor-sa e blonda si cam curva, versata de zici ca-i mama lor...
noi doi nu ne cunoastem sigur, da? :lol:

All times are GMT +2. The time now is 23:02.

- Copyright 2026 4Tuning