![]() |
Quote:
|
a fost o gluma dar fie!!!
cum dracu sa se intample asa ceva??? poate in vis:D |
Pai cand faci glume, nu mai pune si tu mentiunea ca.... \"dar vreau raspuns sincer\" :lol: ca asa esti luat in serios
|
Eu am zis cutie de viteze schimbata!!! Nu de supra sau M5.
Chiar sunt curios dak ai auzit de toyota iaris sau Igo sau de golf I sau II. Am zis ca mere mai BINE!!! (la dacia cutia de viteze e bolnava... :roll: ) Credeai ca prinzi 300 km\\h in 4 sec? :woowoo: |
ceva mai serios modificat, in`afara de SGM si Lucian... a mai incercat cineva de a face o dacie rea ?
asta implica pasiunea si multi bani... dar poate poate mai sunt pasionati printre noi macar cu sufletul. exista la bazar o nova cu motor 1.8 16v... sunt curios daca propietarul este printre noi pe forum sa bage cateva detalii... https://www.4tuning.ro/bazar/bzdet.asp?id=9482 |
6 Attachment(s)
pai ar mai fi VCD-ul
AEW-ul ceva gen ca SGM,motor alpine,aspirat,carburatoare,lowrider :twisted: mai este BEM-motorul de dacie cu 2 carb dublucorp(sau 4 carb)si cateva modificari la motor,bineinteles,si el este tot lowrider :wink: DVD-ul - mai slabut dar merge,pistoane 1,4 cocosate,chiuloasa de dacia 1.3,putin coborata din suspensie s-ar putea sa mai fie dar pe astea le stiu eu :roll: :D cateva poze |
lool ne stim cumva ? sau de unde ai colectat pozele :D
|
:lol:
nu ne stim,in mare parte,eu am facut pozele,la dvd si la ultima poza cu sgm nu le-am facut eu,le-am colectatde unde am putut :P |
intrebare: cutia de fuego se merge pe 13oo?
fara sa aduc modificari, tija pt schimbatul vitezelor ii compatibila? |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Baietzi pun si eu niste poze cu Dacii frumusele .
Sper sa nu se supere nimeni :D :D |
3 Attachment(s)
Si inca 3 poze cu o Daice super nu cred ca ati mai vazut-o. E inca in lucru
8) |
pozele astea au mai fost postate pe forumul asta de 10 ori !!!
poti sa le stergi ! aici era vorba de lucruri mai serioase... |
Dacia asta Galbena ii din TM nu? AM VAZUT-O pe strada. MAM SOCAT!!! wide body kit :peace:
|
bai sarbulica, ai vazut`o pe strada?
zi`mi si mie cum mama masii ia ala virajul? ca pe mine nu ma duce capu |
| All times are GMT +2. The time now is 07:25. |
- Copyright 2026 4Tuning