![]() |
Re:
Quote:
tox, pana la urma tot nr Ioanei il vreau, ca \"noua\" ta amica e deja mult prea ocupata :mrhappy: |
1 Attachment(s)
iata si cealalta poza. aveam una facuta cu telefonu, dar nu stiu unde draq am pus-o.
|
deci femeia este cam toanta... pana mea, nu stiu ce ii place la un tip. Ca am zis si io ca o fi d-asta cu fitze , am imprumut un SLK in 2 culori de la un amic. Dupa aia un seria 3. Nimic. Am fost in cafe pink (unde daca bei 2 cafele ti-ai dat 2 salarii medii). Nimic. Ulterior am vazut-o in Mall de mana cu unu cu tzepi, unghiile facute (EL), pantofi d-aia albi bot de ratza si cu o fatza / muschi de johnny bravo.
bleah! |
pai bine mah si cu nr care l-ai promis cum ramane? :wink:
|
vreau si eu numarul sanzienei :D
|
eu dau 1.000.000.000.000.000.000 ouro... na hai sa va vad daca dati mai mult de cat asta..... :lol: apropo blonda din asta mai aveti pe stoc ca imi trebe urgent
|
sau din banii astia iti iei o calibra si o sa ai blonde k asta.... nui asa, tox?! :lol: :lol:
|
tox cu cat vrei sa vinzi telefonu ala??? cumpar eu... imi trebe doar pozele de acolo :lol: :lol:
|
ma eu vreau nr Ioanei! ala tre sa fie moca! :mrhappy:
|
hahahahaahahahhahaha
hooooooooo ma facem casting, preselectie, etc :D ca ma castreaza astea daca le dau numaru :D si sincer, mai am nevoie ca d-aia imi cumpar chilotzi de barbati :P |
asa k baieti...cumparativa calibra sa aveti femei k astea :lol: :lol: :lol: :lol:
hai k e kam mult off topic pe aici... :roll: |
asa k baieti...cumparativa calibra sa aveti femei k astea :lol: :lol: :lol: :lol:
hai k e kam mult off topic pe aici... :roll: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
O poza de grup.
|
2 Attachment(s)
mie imi place tipa din stanga ta :P
inca o bucatzica aici: andreea, aka deedee. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:13. |
- Copyright 2026 4Tuning