![]() |
Va salut pe toti !!!!
Cand punem de-o intalnire la Zarnesti????? :peace: |
Etete :lol: lume noua pe forum...chiar cand??? :roll:
|
Bai SOSO, te-ai gandit si tu sa postezi pe acest forum??
Cand te prind, te sparg :chainsaw: :D :D :D |
se anunta ceva pentru perioda sarbatorilor?
ca eu in fiecare iarna imi fac si craciunul si revelionul pe la voi... scuze k m-am bagat neintrebat... :wink: |
Re:
Quote:
Nu este nici o problema. Unde anume iti petreci revelionul, prin ce zona? 8) |
pai... incepand cu poiana, via brasov, si terminand cu sinaia, bantui peste tot, pe unde gasesc liber :lol:
mai mult stau pe la azuga si la predeal, k sunt bolnav cu ski-ul, dar am zis ca anul asta merg si prin poiana... a, da , si ora 12 noaptea ma prinde ca in fiecare an in piata sfatului, cu sampania si artificiile in mana :lol: :lol: nu-s prea in regula de felul meu, nu-i asa? :lol: :lol: |
maine mai ne intalnim???daca da ora si locul pls...
|
Eu nu por sa vin astazi, sorry!
:( |
Re:
Quote:
|
Salut!
Imi car scuze ca nu am fost prezent la ultima intalnire(daca a mai fost)! :oops: Eu abia astept sa ne intalnim si sa mai vb! :peace:
|
ce ziceti de o intalnire pe data de 10 decembrie?..ora ramane sa o stabilim ulterior......
|
In primul rand LA MULTI ANI pentru toti cu numele de NICOLAE.
Vreau sa stiu daca merge cineva la BUCURESTI pe data de 11.12.2005 :D :drunk: |
Re:
Quote:
vezi la curse oficiale, cursa cu data incerta, pag 32 :wink: |
iese ceva maine? vreo intalnire? eu am de lucru la masina dar daca ne intalnim imi fac timp
|
acum ca a dat zapada...yupiiii... o punem de o intalnire pe vineri seara la o partida de prajit ambreiaje pe gheata???? se pare ca sa gasit si locul-parcarea de la eliana mall...astept propuneri in legatura cu ora
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:25. |
- Copyright 2026 4Tuning