Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Recomandari la Capitolul Muzica ! (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/2790-recomandari-capitolul-muzica.html)

Hondarul 11-02-05 20:52

Cerrone - Supernature (Danny Tenaglia DT's Legendary Club MIX)

Psycho 11-02-05 23:59

vreau si eu loredana le le le care are please post here ... nu o gasesk nicaieri .. !

Michael 12-02-05 01:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
vreau si eu loredana le le le care are please post here ... nu o gasesk nicaieri .. !

am luat melodia, dar bineinteles ca nu pot sa o uploadez aici ! nu stiu ce are, ca de la un timp, numai pot pune nici o melodia pe forum !

Psycho 12-02-05 09:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Michael\"
Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"

am luat melodia, dar bineinteles ca nu pot sa o uploadez aici ! nu stiu ce are, ca de la un timp, numai pot pune nici o melodia pe forum !

fa`o rar ..s au zip si merge pusa k mp3 nu mere mi se pare ... sau zi`mi macar d unde .. nu zice dc++ k nu pot sa le ia ud`acolo

tekno 13-02-05 19:53

1 Attachment(s)
una care mie imi place mult... defapt... suie rupe tot oricearfi...

EvLSant0S 15-02-05 14:59

1 Attachment(s)
ai ai ai aiiii aiiiiii

de 3 ani de zile caut melodia asta.. cu pauza of course.. daaamn

in sf am gasit-o ..

mai place cuiva sau sunt ... ultimul mohican care mai asculta odata la 3 ani asa ceva ? :lol:

CT-87-ADY 15-02-05 15:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
ai ai ai aiiii aiiiiii

de 3 ani de zile caut melodia asta.. cu pauza of course.. daaamn

in sf am gasit-o ..

mai place cuiva sau sunt ... ultimul mohican care mai asculta odata la 3 ani asa ceva ? :lol:

dragutza, dar n`ash cauta`o 3ani! :lol:

EvLSant0S 15-02-05 17:53

James Zabiela @ Kristal Club , Bucharest ( 6 hours set ) 4.17.2004

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: interesant si ... bun la chestiile astea de ... :) :) 6 ore .... e ca ... nu mai trebuie sa stai sa iti faci playlist in winamp ... o lasi ... si nu te mai deranjezi :) :) 6 ore....

shockant.......

si totusi super tare..

zabiela ... rules :) u should try it :) :) :) :) :) are doar 400 de mega mixul :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tekno 15-02-05 18:04

ce gen e?

EvLSant0S 15-02-05 18:46

horror .... sau .. comedie .. depinde...

de unde puii mei sa stiu .. ?

u know...... i am a frickin` noob @ this kinda stuff ;)

so ...

e genul ala misto ...

nu cred ca o sa-ti placa.... ptr ca tu esti mai mult cu break beat`ul. .

nu prea gasesti break beat pe aici ... dar ... merita incercat , mie imi place ...

tekno 15-02-05 18:56

hmmmm... trance? zimi cum suna.... zimi plz vro melodie din set daca shti

PS
nu numa brakebeatu imi place :P

EvLSant0S 15-02-05 19:00

dudule... e house , nu cred ca e trance ... daca-mi zici sa fac diferentza dintre house trance sau mai stiu eu ce ... ne suparam :P ti-am zis ca-s paralel in pm , deci decat sa vbesc prostii mai bine , tac...

nu e trance , nu cred ca e trance... e muzica de club.. nush ce puii mei sa zic :)

e muzica frumoasa.... multumit ? :P

EvLSant0S 15-02-05 19:04

hahahhaa surpriza ...

are si breakbeat in ea.. e chiar tare... super tare

P.S - are 6 ore :) cine stie ce mai descopar :) (sry tekno , nu stiam ca are breakbeat , ------->>>>>>> Ia-l ca e super !!!!! , omg ... superb .. ;) )

tekno 15-02-05 19:51

unde-l gasesc? :)

ps... nu ne suparam... nu-i dece :)

EvLSant0S 15-02-05 23:11

dc++ cel mai simplu ;)

All times are GMT +2. The time now is 09:54.

- Copyright 2026 4Tuning