![]() |
Cerrone - Supernature (Danny Tenaglia DT's Legendary Club MIX)
|
vreau si eu loredana le le le care are please post here ... nu o gasesk nicaieri .. !
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
fa`o rar ..s au zip si merge pusa k mp3 nu mere mi se pare ... sau zi`mi macar d unde .. nu zice dc++ k nu pot sa le ia ud`acolo |
1 Attachment(s)
una care mie imi place mult... defapt... suie rupe tot oricearfi...
|
1 Attachment(s)
ai ai ai aiiii aiiiiii
de 3 ani de zile caut melodia asta.. cu pauza of course.. daaamn in sf am gasit-o .. mai place cuiva sau sunt ... ultimul mohican care mai asculta odata la 3 ani asa ceva ? :lol: |
Re:
Quote:
|
James Zabiela @ Kristal Club , Bucharest ( 6 hours set ) 4.17.2004
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: interesant si ... bun la chestiile astea de ... :) :) 6 ore .... e ca ... nu mai trebuie sa stai sa iti faci playlist in winamp ... o lasi ... si nu te mai deranjezi :) :) 6 ore.... shockant....... si totusi super tare.. zabiela ... rules :) u should try it :) :) :) :) :) are doar 400 de mega mixul :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
ce gen e?
|
horror .... sau .. comedie .. depinde...
de unde puii mei sa stiu .. ? u know...... i am a frickin` noob @ this kinda stuff ;) so ... e genul ala misto ... nu cred ca o sa-ti placa.... ptr ca tu esti mai mult cu break beat`ul. . nu prea gasesti break beat pe aici ... dar ... merita incercat , mie imi place ... |
hmmmm... trance? zimi cum suna.... zimi plz vro melodie din set daca shti
PS nu numa brakebeatu imi place :P |
dudule... e house , nu cred ca e trance ... daca-mi zici sa fac diferentza dintre house trance sau mai stiu eu ce ... ne suparam :P ti-am zis ca-s paralel in pm , deci decat sa vbesc prostii mai bine , tac...
nu e trance , nu cred ca e trance... e muzica de club.. nush ce puii mei sa zic :) e muzica frumoasa.... multumit ? :P |
hahahhaa surpriza ...
are si breakbeat in ea.. e chiar tare... super tare P.S - are 6 ore :) cine stie ce mai descopar :) (sry tekno , nu stiam ca are breakbeat , ------->>>>>>> Ia-l ca e super !!!!! , omg ... superb .. ;) ) |
unde-l gasesc? :)
ps... nu ne suparam... nu-i dece :) |
dc++ cel mai simplu ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:54. |
- Copyright 2026 4Tuning